Κερδίστε ένα τριήμερο δώρο στον ξενώνα ΓΟΡΤΥΣ στο Ελληνικό Αρκαδίας!

0
LIKE & SHARE

Δεκέμβριος.. μήνας γιορτινός, μήνας δώρων!

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στον απόλυτο χειμερινό προορισμό?

Ασφαλώς και είστε! Απλά, συντονιστείτε στον Δίαυλο 99,2, τηλεφωνήστε στο 2721063252 και δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό!

Ένας τυχερός ακροατής του Δίαυλου 99,2 θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα, στον φιλόξενο ξενώνα Γόρτυς στο Ελληνικό Αρκαδίας και θα έχει την ευκαιρία να δει τις ομορφιές της ορεινής Γορτυνίας, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Μεσσηνία!

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου!

Κάντε ένα κλικ στο www.gortis.gr και δείτε τον υπέροχο και φιλόξενο ξενώνα Γόρτυς, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας από τους ελάχιστους ξενώνες ενεργειακής κλάσης Α’ σε όλη την Ελλάδα! Δείτε τον περιποιημένο κήπο, τα προσεγμένα και φινετσάτα δωμάτια και το κομψό περιβάλλον του ξενώνα!

Το σίγουρο είναι πως αν επισκεφθείτε τον ξενώνα Γόρτυς μια φορά, θα θέλετε να πάτε ξανά και ξανά!

Ο ξενώνας Γόρτυς, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το φαράγγι του Λούσιου και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Γορτυνίας και της Ορεινής Αρκαδίας! Μην ξεχάσετε, να απολαύσετε το φαγητό σας, στις παραδοσιακές ταβέρνες του Ελληνικού και γιατί όχι τον καφέ σας ή ένα γλυκό στην Καρύταινα, στη Στεμνίτσα, ακόμα και στη Δημητσάνα!

Αυτές τις γιορτές, το Ελληνικό Αρκαδίας, μας πάει πολύ!!!

LIKE & SHARE