Η παράνυμφος που έγινε viral ! (photo)

0
LIKE & SHARE

Ε, αυτή την φωτογραφία την βλέπουμε και την ξαναβλέπουμε και όσες φορές και να την δούμε είναι λίγες. Τι τραβάνε και αυτές οι παράνυμφοι!

Μια παράνυμφος κατάφερε μέσα από μια μόνο φωτογραφία της να γίνει viral και να κερδίσει εκατοντάδες φίλους που… συμμερίζονται τον πόνο της. Γέμισε μελανιές για να βοηθήσει ένα νιόπαντρο ζευγάρι να βγάλει την τέλεια γαμήλια φωτογραφία. Μια φωτογραφία σπαρταριστή που προκαλεί κλαυσίγελο!

Η Janessa James έχει «μπουχτίσει» να φορά νυφικό φόρεμα και να κρατά ανθοδέσμες και μακριές ουρές νυφικών.

 Εχει γίνει παράνυμφος 11 φορές και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση! Η Janessa James έχει βγάλει πολλές «αποστολές» εις πέρας κατά τη διάρκεια γάμων αλλά εδώ κινδύνευσε μέχρι και η σωματική της ακεραιότητα!

Την προτιμάνε γιατί φαίνεται ότι η κοπέλα είναι πραγματικά τέρας υπομονής.

Η παράνυμφος έγραψε στο Reddit σχολιάζοντας την φωτογραφία: «Αυτή η φωτογραφία δείχνει ακριβώς πώς νιώθω για τους γάμους και τους αρραβώνες που έρχονται. Ναι, αυτή είναι μια πραγματική, δική μου φωτογραφία. Βοηθώ την καλύτερή μου φίλη. Ο φωτογράφος Chloe Epperson μου ζήτησε να κάνω ένα εφέ αλλά να βγω αμέσως από το κάδρο. Και το έκανα. Πολύ θεατρικά». Το νυφικό φαίνεται ότι το παίρνει ο αέρας… Ομως στην πραγματικότητα ο αέρας είχε όνομα: Janessa. Η Janessa έκανε πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για να βγει η κατάλληλη φωτογραφία. Φαινόταν συνεχώς μες στο κάδρο.

para

H Janessa έχει κάνει την ίδια δουλειά πολλές φορές και συμβουλεύει με τις κατάλληλες λέξεις τις γυναίκες που ψάχνουν για την κατάλληλη παράνυμφο. «Δουλειά μας είναι να κρύβουμε τα λάθη και τα «θέματα» που προκύπτουν στο ζευγάρι. Και συνεχώς να χαμογελάμε. Ασχετα από το αν θα πρηστούν τα πόδια μας και πόσο τούλι έχουμε πάνω μας». Παρά το ότι έχει γίνει τόσες φορές παράνυμφος αλλά δεν έχει παντρευτεί ακόμα, πιστεύει ότι κάποιος υπάρχει και για εκείνη εκεί έξω.

Πηγή: bovary.gr

LIKE & SHARE