Τι αμοιβή παίρνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τώρα που ανήκει στους Διάσημους!

0
LIKE & SHARE

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θεωρείται από τα μεγαλύτερα φαβορί του Survivor, ενώ οι Μαχητές πρέπει να τραβάνε τα μαλλιά τους που έδιωξαν από την ομάδα τους έναν τόσο δυνατό παίκτη.

Τώρα βέβαια, τον χαίρονται οι Διάσημοι, με τους οποίους δέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πόσα παίρνει όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη στιγμή που πέρασε στο στρατόπεδο των Διασήμων;

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε γραφτεί ότι oι «Μαχητές» παίρνουν 500€ μεικτά την εβδομάδα, δηλαδή 1.500€ τον μήνα, ενώ οι «Διάσημοι» λαμβάνουν 2.000€ την εβδομάδα. Οι πληρωμές αυτές δεν διαμορφώθηκαν ανάλογα με την ταυτότητα της ομάδας, δηλαδή οι επώνυμοι παίκτες που άφησαν τις δουλειές τους στην Ελλάδα ήταν λογικό να συμμετέχουν με περισσότερες χρηματικές απολαβές, όπως γίνεται σε όλα τα σόου που συμμετέχουν επώνυμοι και μη επώνυμοι.

Τώρα, όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την αμοιβή του, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι απολαβές που έχει από το ριάλιτι είναι ακριβώς ίδιες, με αυτές που είχε όταν ήταν στην ομάδα των «Μαχητών», καθώς μπορεί να είναι πλέον στην ομάδα των «Διασήμων» δεν είναι όμως στην πραγματικότητα επώνυμος.

Οπότε κι εκείνος λαμβάνει 1.500€ τον μήνα όπως οι υπόλοιποι μη επώνυμοι.

Πηγή: E-Radio.gr

LIKE & SHARE