Καβγάς Αγγελόπουλου και Χανταμπάκη στο Survivor!

0
LIKE & SHARE

Κάτι φαίνεται να συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο της ομάδας των διάσημων του Survivor. Ο παίκτης έχει προβληματίσει τις τελευταίες ημέρες με την συμπεριφορά του καθώς φαίνεται πως είναι απόμακρος.

«Το ότι είμαι πιο απόμακρος δεν έχει να κάνει με την συμβίωση ή με κάποιο παιδί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά το θέμα είναι ότι το μυαλό μου είναι στην οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα έχω συμβιβαστεί με αυτό, είναι σκληρό, αλλά δεν περνάει κι εύκολα ο καιρός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως φαίνεται όμως στο αποψινό επεισόδιο ένας καβγάς θα εξελιχθεί στο Survivor. Οι διάσημοι αφήνουν το ήρεμο κλίμα και ένας μεγάλος καβγάς ξεσπάει μεταξύ τους που αναμένεται να τους αναστατώσει. Αφενός η πείνα, αφετέρου το σκορ της ήττας, τους κάνει να χάσουν τη ψυχραιμία τους.

«Δεν μου άρεσε η ψηφοφορία», με αυτή την ατάκα του Χανταμπάκη ξεκινά το trailer του επόμενου επεισοδίου και στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάει και του τραβάει την μπλούζα και αρχίζει… ο καβγάς.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχονται σχεδόν στα χέρια και μπαίνουν ανάμεσά τους για να τους χωρίσουν.

Πηγή: newsbeast.gr

LIKE & SHARE
Μαμάδες με τα μωρά τους βγαίνουν στο δρόμο! (photos)