Ο Σάκης Ρουβάς κάνει επενδύσεις στην Καρδίτσα! (photos & video)

0
LIKE & SHARE

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από τραγουδιστής, παρουσιαστής και κριτής έχει και επιχειρηματικό πνεύμα και παράλληλα με την καριέρα του, φροντίζει και τις επενδυτικές του δραστηριότητες.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το «karditsapress.gr», βρέθηκε στην Καρδίτσα λόγω της μεγάλης επένδυσης για κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου. Ο ποπ σταρ έδωσε το παρών σε συγκέντρωση, που συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπου τους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου από στελέχη της εταιρείας. Η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία «Ερρίκος». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Οπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Ο Σάκης Ρουβάς παίρνοντας τον λόγο και θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το έργο είπε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το… πέμπτο τους παιδί. Αναφερόμενος, μάλιστα, στη συχνότητα των επισκέψεων απευθύνθηκε προς τον δήμαρχο Σοφάδων αναρωτήθηκε «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή», είπε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το «karditsapress.gr».


Πηγή: iefimerida.gr

LIKE & SHARE