3 Λόγοι που η κοπέλα σου αποφεύγει να σου κάνει στοματικό σεξ!

0
LIKE & SHARE

Ενώ μερικές γυναίκες μπορεί να είναι λάτρεις του στοματικού σεξ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ευθύνονται οι άντρες για την άρνηση τους.

Δες 3 πράγματα που μπορεί να κάνεις και σκοτώνουν την επιθυμία της για στοματικό σεξ!

1. Περιμένεις να στο κάνει χωρίς ανταπόδοση

Πολλοί άντρες πιστεύουν πως η γυναίκα έχει την υποχρέωση να τους κάνουν στοματικό σεξ χωρίς να χρειάζεται να ανταποδώσουν τη χάρη. Αν ανήκεις σε αυτούς τους άντρες που δεν ικανοποιούν τις γυναίκες με στοματικό σεξ τότε αδίκως περιμένεις να στο κάνει!

2. Δεν περιποιείσαι την «περιοχή» σου

Η αυξημένη τριχοφυΐα στη συγκεκριμένη περιοχή εγκλωβίζει και πολλές ανεπιθύμητες μυρωδιές. Επίσης ένα δάσος τριχών στο ευαίσθητο σημείο σου δεν είναι και η πιο ελκυστική εικόνα για μια γυναίκα. Επομένως φρόντισε να τριμάρεις λίγο τις τρίχες σου αν δεν θέλεις να ξυρίζεσαι εντελώς έτσι ώστε να της δώσεις καλύτερη πρόσβαση.

3. Είσαι πολύ αργός

Αν χρειάζεσαι περισσότερο από 10 λεπτά για να έρθεις σε οργασμό, τότε πιθανότατα η σύντροφος σου να αποφεύγει εσκεμμένα το συγκεκριμένο μίνι μαραθώνιο στοματικού σεξ. Ίσως περισσότερα προκαταρκτικά πριν τη σεξουαλική πράξη σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις πιο γρήγορα. Ή αν η κοπέλα σου βρίσκεται στα «χαμηλά» σου για αρκετή ώρα τότε ξεκούρασε την δίνοντας ένα «χεράκι»!

Πηγή: manslife.gr
LIKE & SHARE
sex_better_life_followme
Βαριέσαι να κάνεις sex; 6 στάσεις που θα σου αλλάξουν γνώμη!