Ψάξαμε και βρήκαμε πια «Στάση» ταιριάζει στο κάθε ζώδιο!

0
LIKE & SHARE

Το παιχνίδι του έρωτα φίλοι μου, δεν θέλει κανέναν απολύτως κόπο, αλλά αντιθέτως χρειάζεται τρόπο. Εμείς λοιπόν που δεν σας κρατάμε κανένα μυστικό και θέλουμε να περνάτε τέλεια στο κρεβάτι με την/τον παρτενέρ σας, σας βρήκαμε ποιες είναι οι αγαπημένες στάσεις του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι.

Ή για να το πούμε καλύτερα, σας βρήκαμε τις στάσεις με τις οποίες όχι μόνο μπορείτε να τρελάνετε κάποιον, ανάλογα με το ζώδιό του, αλλά και να λύσετε τις εpωτικές σας απορίες, καθώς και να «ξεκλειδώσετε» τον εpωτισμό του συντρόφου σας.

Κριός 

Δείτε λοιπόν εν συνεχεία τα γούστα του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι!

Έχουν το πάθος, τη φλόγα να καίει μέσα τους και η εpωτική πράξη πρέπει να είναι γρήγορη, έντονη και συναρπαστική.

Για τον άντρα Κριό που δεν μπορεί να περιμένει η καλύτερη στάση είναι «στα όρθια» με τη γυναίκα να στηρίζεται σε κάποιο τοίχο και να έχει διπλωμένα τα πόδια στη μέση του και τα χέρια της στους ώμους του. Η γυναίκα Κριός λατρεύει να είναι αυτή από πάνω κατά τη διάρκεια της εpωτικής πράξης, και όχι μόνο…

Ταύρος

Φιλήδονοι, αργοί, με την ένταση να κορυφώνεται λεπτό προς λεπτό, το κρεβάτι μαζί τους είναι μεγάλης διάρκειας, αλλά ποτέ βαρετό!

Ο άντρας αλλά και η γυναίκα Ταύρος λατρεύουν την ιεραποστολική στάση. Άνετη, κλασική αλλά εγγυημένη για την απόλυτη ικανοποίηση. Φιλιά και δαγκωματιές εννοείται ότι είναι απαραίτητα, ιδιαίτερα από το λαιμό μέχρι τους ώμους.

Δίδυμοι

Αεικίνητοι, παιχνιδιάρηδες, το κρεβάτι μαζί τους είναι μια γλυκιά ζαλάδα, καθώς η εναλλαγή ρόλων και στάσεων δε σταματά ποτέ, το ίδιο τα δάχτυλα και η γλώσσα τους που κινούνται αριστοτεχνικά πάνω στο γuμνό σώμα.

Η στάση εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση είναι η «69», αφού τους επιτρέπει να δίνουν και να παίρνουν ταυτόχρονα απόλαυση. Από κει και πέρα η επόμενη καλύτερη συνταγή για την επιτυχία σας είναι η εμπνευσμένη από τον χορό «lap dance» στάση (Ο άντρας καθισμένος σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα και η γυναίκα πάνω του με τα πόδια ανοιχτά να στηρίζονται στους ώμους του).

Καρκίνος

Εpωτικοί, ρομαντικοί, θέλουν να προστατεύουν ή να προστατευτούν αλλά πάντα θα βγάζουν το αρσενικό ή το θηλυκό που κρύβουν μέσα τους.

Αν αισθάνονται ασφαλείς τότε η απελευθέρωση στο κρεβάτι είναι άμεση. Η γυναίκα προτιμά να ξαπλώσει με γυρισμένη την πλάτη της πάνω στον άντρα, ώστε να αποφεύγεται η επαφή με το βλέμμα του. Και ο άντρας Καρκίνος λατρεύει αυτή τη στάση συν το ότι μπορεί να παίζει με όλο το σώμα της και ιδιαίτερα το στή8oς της.

Λέων

Κυρίαρχοι και στο κρεβάτι, αφού το φλογερό ταμπεραμέντο τους με μια γενναία δόση έντασης και υπεροψίας, βάζει στην τροχιά ευχαρίστησης τους το αντίθετο φύλο, έτοιμο να δηλώσει πλήρη υποταγή.

Θέλουν να είναι αρχηγοί και στον έpωτα, οπότε η στάση «στα τέσσερα» για τον άντρα Λέοντα είναι must! Αν θέλετε να στείλετε στον 7ο ουρανό ένα Λέοντα ή μια Λιονταρίνα φροντίστε να είστε καλοί στο στοματικό έpωτα, γιατί είναι αυτό που τους προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση.

Παρθένος

Φαινομενικά συγκρατημένοι και συντηρητικοί, αλλά στο μυαλό τους κάθε άλλο παρά αυτό είναι, καθώς οι φαντασιώσεις τους ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο.

Τους αρέσει να έχουν οπτική επαφή κατά τη διάρκεια της εpωτικής πράξης, γιατί τους ερεθίζει περισσότερο «το μάτι» γι’ αυτό μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, καθιστοί και όχι ξαπλωμένοι είναι για τους Παρθένους η καλύτερη. Επίσης είναι από τα ζώδια που απολαμβάνει να βλέπει ταινίες ποpνό πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newside.gr
LIKE & SHARE
tzoker708_22
Τζόκερ: Ενας υπερτυχερός κέρδισε τα 3 εκατομμύρια ευρώ!