Βαριέσαι να κάνεις sex; 6 στάσεις που θα σου αλλάξουν γνώμη!

0
LIKE & SHARE

Σεξ. Μία λέξη που έρχεται στο μυαλό των αντρών περίπου 7 φορές την ημέρα. ‘Η έτσι λένε τουλάχιστον οι επιστήμονες. Όπως και να έχει κάποιες φορές αυτή η σκέψη όταν γίνεται πράξη είναι απολαυστική. Αλλά όχι και κάθε μέρα. Κάποια μέρα θα είσαι κουρασμένη, κάποια άλλη ίσως να μην έχεις όρεξη. Λογικό. Τι γίνεται όμως όταν αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συχνά; Όπως καταλαβαίνεις οι δικαιολογίες τύπου «έχω πονοκέφαλο», «έχω περίοδο», «έχω ωορρηξία» κ.α. δεν πιάνουν πια. Μήπως να ενδώσεις στον πειρασμό και να το πας απλά πιο χαλαρά;

Υπάρχουν κάποιες στάσεις στο sex που μπορείς να τις κάνεις και να έρθεις σε οργασμό χωρίς πολύ κόπο. Πονηριά;

Στάση 1η: Κουτάλι
Ξαπλώστε μαζί. Άφησέ τον να έρθει από πίσω σου στα πλάγια και να σε αγκαλιάσει, έτσι ώστε να κοιτάτε και οι δυο στην ίδια κατεύθυνση. Άφησέ τον να έχει τον πλήρη έλεγχο. Εσύ απλά μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην πλάτη του και να τον σπρώχνεις προς εσένα, για μια πλήρη διείσδυση.

Στάση 2η: Iεραποστολική 
Ξάπλωσε ανάσκελα. Θα έρθει από πάνω σου. Ακούμπα τα χέρια σου στο κρεβάτι και πιέζε αντίστροφα. Έτσι θα βοηθήσεις στη διείσδυση. Αυτή κίνηση θεωρείται απλά ~>  a big plus for you!

Στάση 3η: The dirty dangle
Μπορείς να πάτε στην άκρη του κρεβατιού και εσύ να ξαπλώσεις ανάσκελα. Άφησε κεφάλι και χέρια να κρέμονται στο πάτωμα. Ο σύντροφός σου θα έρθει από πάνω σου και θα μπορεί να δώσει πιο απολαυστική ώθηση, έτσι όπως θα κάθεσαι.

Στάση 4η: Αράχνη
Ξάπλωσε και άφησέ τον να έρθει από πάνω σου. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε τα πόδια σας σαν ψαλίδι και να τα ενώσετε. Μπορείς, αν θέλεις, να κλειδώσεις το ένα σου πόδι στην πλάτη του. Θα σας ικανοποιήσει extra αυτή η κίνηση ματ!

Στάση 5η: Εlectric slide
Ξάπλωσε μπρούμυτα. Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου και λίγο πιο κάτω. Ο σύντροφός σου αυτό που πρέπει να κάνει είναι να έρθει από πίσω σου, να ανοίξει τα πόδια του και να τα τοποθετήσει ακριβώς δίπλα  από τα χέρια σου. Εσύ απλά κάθεσαι και κάνεις ο άλλος ότι είναι απαραίτητο.

Στάση 6η: Bootyful view
Τον βάζεις να κάτσει σε στάση 90 μοίρες. Εσύ κάθεσαι από πάνω του αλλά ανάποδα. Ακουμπάς και σπρώχνεις με τα χέρια σου τα πόδια του.

 

Πηγή: followme.gr
LIKE & SHARE
psaksame-vrikame-stasi-tairiazei-kathe-zodio-kalitero-einai-skorpio8230-670x400
Ψάξαμε και βρήκαμε πια «Στάση» ταιριάζει στο κάθε ζώδιο!