Η ατάκα που πρέπει να πεις στο κάθε ζώδιο για να το κάνεις τούρμπο

0
LIKE & SHARE

Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, μας λέει η παροιμία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσα σε μία στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα γύρω μας και να μην έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση, να πετάξουμε μία ατάκα ή να κάνουμε μία ερώτηση σε έναν άνδρα και μετά από λίγο να γίνει καπνός …δηλαδή να εξαφανιστεί! Για να μην καταστρέψεις λοιπόν το όμορφο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου, διάβασε το ζώδιο του άνδρα που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιες ατάκες/ερωτήσεις απαγορεύονται διά ροπάλου…

ΚΡΙΟΣ
«Σήμερα θα κανονίσω εγώ τι θα κάνουμε το βράδυ, για μία φορά ας κάνουμε κάτι που θα αποφασίσω και θα θέλω»
Φίλη μου ξέρω καλά ότι μπορεί να σε κουράζει η εγωιστική στάση του Κριού σου, που θέλει διαρκώς αυτός να αποφασίζει για τα πάντα… μπορείς όμως να τον φέρεις στα νερά σου με ποιο διπλωματικό τρόπο!
«Δηλαδή ο σημερινός αγώνας είναι ποιο σημαντικός από το να δεις το κοριτσάκι σου»;
Αν κάνεις αυτή την ερώτηση, μην σου κακοφανεί αν η απάντηση είναι ΝΑΙ! Ο Κριός δεν γίνεται να χάσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας!
«Αν δεν αλλάξεις, λυπάμαι αλλά χωρίζουμε»
Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα θα σκεφτεί από μέσα του ή και θα ξεστομίσει ο παρορμητικός Κριός αν ακούσει αυτή την ατάκα. Φυσικά δεν σηκώνει απειλές και μην νομίζεις σε καμία περίπτωση ότι θα φοβηθεί!
«Πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους; Εμείς πότε θα παντρευτούμε να κάνουμε την οικογένειά μας»;
Ο Κριός θέλει αυτός να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και φυσικά θέλει να έχει την πλήρη ελευθερία ώστε να μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις που θέλει αυτός, όταν το θέλει αυτός! Μην τον πιέσεις για γάμο, γιατί τότε αντιδραστικά θα το βάλει στα πόδια …
«Δεν είσαι και ο πρώτος σε όλα…»
Του δημιουργείς την αμφιβολία ότι είναι ο ένας και ο μοναδικός; Τότε την πάτησες… Ακόμα και αν δεν το πιστεύεις ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτός, άφησε το να αιωρείται ότι αυτός έχει την πρωτιά σε όλα!

ΤΑΥΡΟΣ
«Σαν να μου φαίνεται ότι έχεις τσιμπήσει κάποια κιλάκια, δεν κόβεις καλύτερα τα μπινελίκια»;
Είναι καλοφαγάς όμως θέλει να διατηρεί μία άριστη εμφάνιση! Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει πετάξει κοιλίτσα, αλλά ο Ταύρος αυτή την ατάκα θα την πάρει ως προσβολή!
«Δεν βαριέσαι να είσαι τόσες ώρες σε έναν καναπέ βλέποντας TV; Εγώ πάντως βαριέμαι»
Είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει ο άνδρας Ταύρος λατρεύει το cocooning, δηλαδή τα χουζούρια στον καναπέ χαζεύοντας ταινίες. Μερικές φορές το προτιμά από το να βγαίνει έξω. Αν είναι στο στυλ σου να θέλεις διαρκώς εξόδους, τότε δύσκολα θα σε πάρει στα σοβαρά!
«Δεν ξέρω να μαγειρεύω και να σου πω και την αλήθεια μου ούτε έχω διάθεση να μάθω»
Το Ταυράκι είναι καλοφαγάς! Θέλει να έχει στο πλάι του μία γυναίκα που εκτός των άλλων προσόντων της θα είναι και καλή μαγείρισσα.
« Ρε παιδί μου, είσαι τα ζώα μου αργά»
Καταρχάς δεν του αρέσουν οι απότομες και καυστικές εκφράσεις και κατά δεύτερον είναι ένας άνθρωπος που επιλέγει σε όλους τους τομείς της ζωής του να κινείται με αργά και σταθερά βήματα. Αν τον βιάσεις για οτιδήποτε θα σε θεωρήσει επιπόλαιη!
« Ένας άνδρας πρέπει πάντα να κερνάει το κορίτσι του. Αυτός που δεν το κάνει έχει καβούρια στις τσέπες του»
Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά γενική ομολογία gentleman (κύριος), αν όμως κάποια στιγμή δεν πληρώσει και τον θίξεις, τότε θα το πάρει βαρέως.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: love2share.eu
LIKE & SHARE
minas.19.3.708
Τι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για τον χαρακτήρα σου