Θέλεις να τον κατακτήσεις; | 7 εντελώς κωμικές κινήσεις

0
LIKE & SHARE

Ένα πράγμα να ξέρεις αγαπημένη φίλη και αναγνώστρια: Ό, τι κι αν συμβεί, εγώ θα στέκομαι δίπλα-βράχος ακλόνητος-στη γυναίκα την ερωτευμένη που έχει φτάσει σε αδιέξοδο με το αντικείμενο του πόθου της και δεν ξέρει τι να κάνει. Γι’ αυτό κι εγώ λοιπόν, επειδή έχω να αγανακτήσει με τις απανταχού πληγωμένες ψυχούλες τις οποίες έχει πια… διαβρώσει η μοναξιά, λέω να μοιραστώ μαζί σου 7 κολπάκια (αριθμός ιερός όπως και το κείμενο αυτό) τα οποία μπορεί αν σου φανούν λίγο κουτά και αφελή, αλλά θα αποδώσουν καρπούς στην προσπάθειά σου να τον κάνεις δικό σου. Βγάλε το φούξια σημειωματάριό σου και γράψε με προσοχή τα βήματα. Η επιτυχία είναι εγγυημένη αλλά και αναμφισβήτητη.

1. Παίξε με τα μαλλιά σου: Παλιό ινδιάνικο κόλπο το οποίο όποια εφάρμοσε, στη χειρότερη παντρεύτηκε. Έχεις απαλά μεταξένια και μακριά μαλλιά; Τότε δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος που του μιλάς και τα χέρια σου βρίσκονται οπουδήποτε αλλού εκτός από το τριχωτό της κεφαλής σου! Θέλεις να με τρελάνεις; Παίξε, πιάστα, στριφογύρισέ τα και όλα αυτά κοιτάζοντάς τον βαθιά στα μάτια. Μην αρχίσεις να τα μασουλάς γιατί μία αηδία θα τη νιώσει. Και εσύ, αν είσαι μέρες άλουστη! Ίου.

beyyyy

2. Η ματιά που σκοτώνει: Κοίταξέ τον από την κορυφή μέχρι τα νύχια με βλέμμα εξεταστικό και σεξουαλικό και στη συνέχεια κάνε στάση διαρκείας στα μάτια ίσως και λίγο στα χείλη του. Μην πεις: How you doin αλλά άσε τη σιωπή να πει τις λέξεις. Αν μη τι άλλο κατάλαβε ότι σου αρέσει. Τώρα αν δεν προχωρήσει στο παρασύνθημα μάλλον δε σε θέλει (εεε εννοώ ότι δεν θέλει σχέση αυτόν τον καιρό)!

3. Πες το όνομά του: Ιδίως αν είστε μπροστά σε παρέα. Για παράδειγμα, το θέμα σας είναι η αναπαραγωγή των δελφινιών. Όταν εσύ πάρεις το λόγο-για να πεις προφανώς μία βλακεία-γύρισε απότομα και πες του: Εσύ Πελοπίδα τι πιστεύεις; Και λέω Πελοπίδα, γιατί ακόμα κι αν το όνομά του δεν είναι ιδιαιτέρως εύηχο ή συνηθισμένο, αυτό έχει δεν έχει άλλο και καλά θα κάνεις να το αποδεχτείς. Εξάλλου αν έλεγα: Πες μας Ορφέα τη γνώμη σου, θα γινόμουν πιο πειστική;

4. Χαμογέλα: Σε κανέναν δεν αρέσουν οι κατσούφηδες εκτός αν είσαι στρουμφάκι οπότε είσαι σίγουρα χαριτωμένη. Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να χαμογελάς. Όχι το χαμόγελο το παγωμένο του αποτυχημένου botox, αλλά το χαμόγελο το ειλικρινές και λαμπερό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr
LIKE & SHARE
CaptureF
Μετά την «Κουκουβάγια» ο WD δημιούργησε νέο γκράφιτι στην Αθήνα (εικόνα)