Πασχαλινό bazaar από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Καλαμάτα !

0
LIKE & SHARE

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνουμε στην Καλαμάτα, στο Πνευματικό κέντρο από τη Δευτέρα 3 Απριλίου έως και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 , με ώρες λειτουργίας 9.30-14.00 και 17.30 -21.30  ώστε να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Document-page-001

Ενημερωθείτε για τα πασχαλινά bazaars που πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα: (εδώ)

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Περισσότερες πληροφορίες : « Το Χαμόγελο του Παιδιού Πύργου» Σταυροπούλου Κέλλυ, 2621081040, [email protected]

 

LIKE & SHARE