Θέλεις more γενέθλια; 10 χρόνια notos Καλαμάτας!

0
LIKE & SHARE

Το πολυκατάστημα notos Καλαμάτας έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας με ένα μοναδικό διήμερο πάρτι, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Το notos Καλαμάτας, το πιο σύγχρονο και λαμπερό πολυκατάστημα της πόλης, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του με ένα διήμερο πάρτι γεμάτο more κεράσματα, more κληρώσεις, more δώρα και εκπλήξεις, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Μέσα σε κλίμα ευφορίας και με τη συμπαράσταση τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που εξέπεμψαν ζωντανά από τον χώρο, το πολυκατάστημα έβαλε τα καλά του, σκορπίζοντας κέφι, χαμόγελα αλλά και άφθονες δωροεπιταγές στους καταναλωτές.

Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε  παραπάνω από θερμή! Κατά τη διάρκεια των εορτασμών, εκατοντάδες καταναλωτές επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους, ενώ οι συμμετοχές στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς City FM 103,8 και ΚΑΝΑΛΙ 20 88,6 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Απαντώντας στις ανάγκες του κοινού για more ρούχα, more παπούτσια, more αξεσουάρ και καλλυντικά, το πολυκατάστημα notos Καλαμάτας θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να προσφέρει στους καταναλωτές της πόλης τα καλύτερα brands της αγοράς, καλύπτοντας  όλα τα γούστα… 

Θέλεις more γενεθλια;

Notos for more!

 

 

LIKE & SHARE