Πάσχα 2017 | Greco Strom Καλαμάτας

0
LIKE & SHARE

Όλοι εμείς στη GRECO STROM ευχόμαστε από καρδιάς, να γευτούμε όλοι μας την Αναστάσιμη Χαρά με υγεία, δημιουργικότητα και ειρήνη, κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα¨

Πολλοί από εμάς αγωνιούμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό περισσότερες ώρες ύπνου γίνεται, για να είμαστε πιο ξεκούραστοι και αποδοτικοί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όμως αξίζει να αναλογιστούμε ότι, σημασία δεν έχει μόνο η ποσότητα (ώρες ύπνου), αλλά και η ποιότητα…!!!!

greco 1
Αποκτώντας το κατάλληλο για εσάς στρώμα, αναβαθμίζετε την ποιότητα του ύπνου σας αξιοποιώντας έτσι στο έπακρο τις ώρες που έχετε στην διάθεσή σας για ξεκούραση, όσο λίγες ή πολλές κι αν είναι.

greco 2
Η πλούσια γκάμα στρωμάτων της GRECO STROM υπόσχεται να μεταμορφώσει τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και πραγματικά σωστής ξεκούρασης.

Τα στρώματά της GRECO STROM μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, χρησιμοποιώντας καινοτόμες πρακτικές παραγωγής, τελευταίας τεχνολογίας υλικά άψογης ποιότητας, πληρώντας ταυτόχρονα όλα τα διεθνή πρότυπα ελέγχων και προδιαγραφών…

greco 3

Τώρα που η Greco Strom ήρθε και στην Καλαμάτα, είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία, να γνωρίσετε από κοντά όλα τα καταπληκτικά προϊόντα της: στρώματα – χειροποίητα κρεβάτια και ανατομικά μαξιλάρια!

Greco Strom στην Καλαμάτα, πεζόδρομος Αριστομένους & Κολοκοτρώνη 7, πλησίον καταστήματος βρεφικών ειδών ΗΡΑ.

 

https://www.facebook.com/linakoutrou/?notif_t=fbpage_fan_invite&notif_id=1491991521292147

 

LIKE & SHARE