Αννα Βίσση|The falling star

0
LIKE & SHARE

Η Αννα Βίσση στο Εψιλον. Η είδηση και μόνον ότι θα συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κανάλι, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Star Academy, ήταν αρκετή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Πρώτα ήταν οι αφίσες στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα. Μετά ήρθε η προβολή των πρώτων επεισοδίων και των live που επιβεβαίωσαν τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν ήδη δημιουργηθεί. Η συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Οταν πια προβλήθηκε και η τηλεοπτική διαφήμιση με τα φυσικά προϊόντα, τότε πια ο κατήφορος άρχισε να παίρνει τη μορφή αβύσσου, με τα σχόλια και τις επικρίσεις να πέφτουν πάνω της σαν χιονοστιβάδα.

Γιατί ξέπεσε έτσι; Γιατί τα κάνει όλα αυτά; Γιατί δεν καταφέρνει να διασώσει την εικόνα της; Πόση ανάγκη για χρήματα έχει; Τι τα έκανε τόσα λεφτά που έβγαλε; Οι θαυμαστές της τρομοκρατήθηκαν, οι εχθροί της το ευχαριστήθηκαν. Δεν έλειψαν βέβαια και οι ακρότητες, τα σχόλια για την ηλικία της και τη μόνιμη διάθεσή της να νεάζει. Η Ελενα Ακρίτα με τον δικό της τρόπο, την υπερασπίστηκε μέσω facebook κόντρα σε εκείνους που μίλησαν για τον «ξεπεσμό» της. Αναφέρθηκε σε μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και κατέκρινε τη φτήνια, τη χυδαιότητα και τον ηλικιακό ρατσισμό.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

LIKE & SHARE
Γιατί οι γυναίκες που αυτοσαρκάζονται είναι και οι πιο ερωτεύσιμες