6 αλάνθαστα βήματα για να φλερτάρεις στην παραλία και να έχεις αποτέλεσμα

0
LIKE & SHARE

Ναι το ξέρουμε: Τα πράγματα είναι δύσκολα. Το καλοκαίρι προχωρά, η θερμοκρασία ανεβαίνει-οι ζέστες έσφιξαν for real-κι εσύ ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο-αν είσαι single πάντα-πιστεύεις ότι θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου στα βράχια της Μυκόνου ή στης Ύδρας τα στενά, και κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, γυρίζεις μόνη στην πόλη, άντε το πολύ πολύ κουβαλώντας κανά έγκαυμα! Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό έτσι; Γιατί πολύ απλά δεν μας έχεις εμπιστευτεί, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Αυτό λοιπόν θα αλλάξει ευθύς αμέσως, μιας κι εμείς πήραμε απόφαση να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση το όμορφο αυτό θερινό μεσημέρι. Φλερτ παραλίας, το σωστό λοιπόν. Διάβασε παρακάτω, και ή θα τον ρίξεις στα δίχτυα σου ή και κάπου αλλού ή… θα γίνεις πολύ ρεζίλι! Από σένα εξαρτάται.

Βήμα πρώτο: Εντοπίζεις το αγόρι που σε ενδιαφέρει, που είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κούκλος διότι οι κούκλοι δεν υπάρχουν πια. Βασικά δεν έχει καν κοιλιακούς και ένα παχύ στρώμα τρίχας καλύπτει το στέρνο του. Γλυκούλης κλασικός Έλληνας, τους αγαπάμε! Αρχικά φροντίζεις να κάνεις το γνωστό παιχνίδι με το βλέμμα. Με λίγα λόγια θέλουμε να καταλάβει ότι τον κοιτάζεις. Και επειδή σίγουρα φοράς γυαλιά ηλίου, διότι αν δεν το κάνεις θα πάθεις τύφλωση, σκάσε και ένα χαμόγελο, έτσι για να τον ισοπεδώσεις!

Βήμα δεύτερο: Η ώρα της επάλειψης. Εδώ θέλει προσοχή και κυρίως μαεστρία! Επειδή πάντα θα πρέπει να προστατευόμαστε, εσύ σαν καλό κορίτσι θα έχεις απλώσει το γαλάκτωμα το 50άρι από το σπίτι. Οπότε ούσα καλυμμένη, πάρε το λαδάκι σου, που έχει και λίγο χρώμα, και ξεκίνα την απολαυστική διαδικασία με αργές και νωχελικές κινήσεις. Σε παρακαλούμε, μην αλείφεσαι με μανία σαν να είσαι γιαγιά που θέλει να ξορκίσει το σατανά ήλιο, διότι έτσι μόνο γέλιο θα προκαλέσεις. Επίσης, οι κινήσεις σου ας μην είναι πολύ αργές, και κυρίως να μη συνοδεύονται από λάγνο βλέμμα, διότι υπάρχει πιθανότητα να γίνεις ο πρώτος δράκος παραλίας στην Ελλάδα. Και δεν το θέλεις.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

 

LIKE & SHARE