Χώρισες; | 6 λόγοι που είναι υπέροχο να είσαι single το καλοκαίρι

0
LIKE & SHARE

ΧΩΡΙΣΕΣ!!!ΤΑΤΑ… Βασικά εσύ δεν ήθελες αλλά έλα που ήρθαν έτσι τα πράγματα που δε γινόταν αλλιώς. Eντάξει, την πρώτη εβδομάδα, μη σου πούμε και τη δεύτερη, είσαι χάλια, να σκάσεις και κλαις δίχως σταματημό, ενώ παράλληλα, χορεύεις-όχι ζειμπέκικο αλλά κάτι πιο καλοκαιρινό όπως σάλσα και πίνεις,σίγουρα όχι ουίσκι αλλά κάτι πιο εποχιακό όπως μία pina colada-. Οι φίλες σου έχουν φρικάρει, συμβουλεύονται ψυχολόγους και σχεδιάζουν να σε πάνε διακοπές το λιγότερο Μύκονο, μπας και συνέλθεις. Βρε κορίτσι μου, όχι ότι δεν έχουμε κλάψει για άντρα κι εμείς-και θα το ξανακάνουμε άμα λάχει, αμέ- αλλά έχουμε να σου πούμε ότι διάλεξες πολύ κακή περίοδο για να το παίξεις θλιμμένη ζωντοχήρα. Η θερμοκρασία είναι στα ύψη, είναι Ιούλιος, τα τζιτζίκια κελαηδούν και ένα υπέροχο καλοκαίρι σε περιμένει. Και ξέρεις κάτι; Είναι καλύτερο βρε κουτό να είσαι single αυτή την εποχή. Εδώ σου έχουμε και 6 βασικούς λόγους.

1. Κάνεις σχέδια αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου: Βασικά και τις φίλες σου, αλλά το μαγικό είναι ότι τα γούστα σας συμπίπτουν 100%! Ναι, θα πας εκεί που έχει οργανωμένη παραλία, μουσική στη διαπασών και μπιτσόμπαρο-γιατί αυτό θέλεις-και φυσικά γυμνασμένα κορμιά να παίζουν beach voley. Το σημαντικό είναι ότι δε θα έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, να γκρινιάζει ότι πεινάει για να πάτε στην ταβέρνα.

2. Οι άλλες: Εντάξει, όταν εντοπίζεις εκείνη με το προκλητικό μαγιό που ίσα που καλύπτει τα… αναπαραγωγικά της όργανα, τα οπίσθιά της είναι σαν της Irina Shayk και έχει ένα πρόσωπο που είναι ικανό να κάνει έξαλλη ακόμα και την πιο ψύχραιμη δεσμευμένη, όταν λοιπόν βλέπεις την τύπισσα αυτή, και σε λούζει κρύος ιδρώτας διότι του καλού σου, όπως και της υπόλοιπης παραλίας έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω, εκείνη τη στιγμή δεν είναι κρίμα να χαλάσεις τις διακοπές σου γιατί θα μπεις στη φυλακή; Δεν είναι πολύ ανακουφιστικό ότι δε σε νοιάζει απολύτως κανένας;

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

LIKE & SHARE