Όταν τα παιδιά γνωρίζουν το νέο σας σύντροφο

0
LIKE & SHARE

Το διαζύγιο έχει βγει καιρό και κάποια στιγμή αποφασίσατε να προχωρήσετε τη ζωή σας με νέο σύντροφο. Και επειδή δε γίνεται να είναι συνέχεια στο σκοτάδι τα παιδιά σας, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τους τον γνωρίσετε.

Ποια είναι τα σημεία προσοχής; 

  • Η γνωριμία θα πρέπει να γίνει μόνο εφ’ όσον έχετε πρώτα βεβαιωθεί για τις σοβαρές προθέσεις του νέου σας συντρόφου αναφορικά με τη μεταξύ σας σχέση. Είναι η πρώτη και αναγκαία συνθήκη, αφού δεν είναι απλό ούτε για εσάς, ούτε για τα παιδιά σας να συναναστρέφονται τακτικά έναν άνθρωπο στη θέση του βιολογικού τους πατέρα.
  • Μη βιαστείτε να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα αν θεωρήσετε ή εισπράξετε από το σύντροφό σας ότι δεν είναι σίγουρος για κάτι τέτοιο. Ένα βήμα που, χωρίς αμφιβολία, θα τον γεμίσει με νέες και ενδεχομένως άγνωστες υποχρεώσεις.
  • Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις εκ προοιμίου για να διαπιστώσετε με βεβαιότητα το βαθμό ετοιμότητάς του. Ακόμα και μια υπόνοια να έχετε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αφήστε το για άλλη στιγμή στο μέλλον.
  • Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να οραματίζεται το μέλλον με εσάς στο πλευρό του, είτε αυτό λέγεται γάμος, είτε απλά σοβαρές προθέσεις. Αν απλά είναι ενθουσιασμένος μαζί σας, όμως δεν τον βλέπετε «ζεστό» για κοινή συμπόρευση, σίγουρα δεν πρέπει να του γνωρίσετε τα παιδιά μέχρι και αν αλλάξουν τα δεδομένα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr

LIKE & SHARE
H Dua Lipa βάζει νέους κανόνες στο νέο της video clip για το κομμάτι «New Rules»