Πώς θα ξεπεράσεις τον τύπο που σε παράτησε;

0
LIKE & SHARE

Έστω ότι ήσασταν μαζί και εσύ τουλάχιστον ήσουν πολύ ερωτευμένη. Έκανες όνειρα, έχτιζες κάστρα (στην άμμο) και πίστευες πως θα ήσασταν για πάντα μαζί. Εκείνος όμως, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, σε άφησε μόνη να αναρωτιέσαι το γιατί και να προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου.

Από την Έλενα Φάκου

Η αλήθεια είναι πως κάθε χωρισμός είναι δύσκολος. Ακόμα πιο δύσκολος είναι όταν δεν τον επιθυμούσες, κι ακόμα περισσότερο όταν είσαι πολύ μα πολύ ερωτευμένη. Αν όμως το δεδομένο είναι ότι αυτό που είχες τελείωσε και δεν υπάρχει πισωγύρισμα τότε έχεις μόνο μια επιλογή. Να προχωρήσεις μπροστά.

Αρχικά, σκέψου κάπως εγωιστικά. Σε άφησε. Γιατί να στεναχωριέσαι για κάποιον ο οποίος σε απέρριψε; Προφανώς και δεν σε ήθελε πια. Και για ανθρώπους που δεν μας θέλουν δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε. Σκέψου επίσης ότι εκείνος σε άφησε γιατί το θεωρούσε καλύτερο για κείνον. Κάνε το ίδιο. Πέρνα καλύτερα χωρίς εκείνον.

Στη συνέχεια σκέψου πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Κλισέ; Μπορεί. Όμως αληθινό. Κάνε το δικό σου λόγο να είναι πολύ πολύ καλός. Άνοιξε τα μάτια σου και προχώρα. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι άμεσα τον νέο έρωτα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι απλά ανοιχτή σε νέες γνωριμίες, να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να χαίρεσαι, να κάνεις πράγματα και να μην κάθεσαι να κλαίς τη μοίρα σου. Πόσο πια να στεναχωριέσαι; Σου δίνω πέντε ημέρες περισσότερες απαγορεύεται. Δεν τελειώνει η ζωή με έναν έρωτα.

Νιώσε την αίσθηση της ελευθερίας. Είναι υπέροχη. Δεν εχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, μπορείς να πας όπου θέλεις, με όποιον θέλεις και για όσο θέλεις. Είναι κάτι που όσο είσαι σε σχέση δεν μπορείς να το έχεις. Εκμεταλλεύσου τη νέα αυτή κατάσταση της ζωής σου και ζήστη στο έπακρο. Είναι καλοκαίρι. Η εποχή είναι σύμμαχός σου. Ο ήλιος είναι το τέλειο αντικαταθλιπτικό. Η θάλασσα παίρνει μακριά τις στεναχώριες. Είσαι ξανά έτοιμη να ερωτευτείς. Σκέψου ότι κάποιος εκεί έξω θα σε δει σαν κάτι μαγικό. Βρες τον.

Πηγή: youweekly.gr

LIKE & SHARE
Η απάντηση της Παπαρίζου στον πρώην σύντροφό της