Δέκα κλασικοί αλλά κουτοί λόγοι καυγάδων μεταξύ ζευγαριών!

0
LIKE & SHARE

Αν έχετε καυγαδίσει με το ταίρι σας για τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω ανόητους λόγους, μην ανησυχείτε! Δεν είστε οι μόνοι!

Κάθε ζευγάρι που έχει περάσει λίγο καιρό μαζί, είναι μάλλον αδύνατο να μην αναγνωρίσει τον εαυτό του σε τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες καταστάσεις. Διαβάστε 10 κλασικές αιτίες καυγά κάθε ζευγαριού που… σέβεται τον εαυτό του.

Το πέταγμα των σκουπιδιών

Αυτό είναι αντρική υπόθεση. Αν λοιπόν τσακώνεστε με τον καλό σας για το ποιος θα πετάξει τα σκουπίδια, όλο το δίκιο είναι με το μέρος σας.

Το δώρο των γενεθλίων

«Πώς μπόρεσες να μου αγοράσεις κάτι τέτοιο για τα γενέθλιά μου;» Το ατόπημα που έκανε εκείνος ήταν απλά να αγοράσει ένα κολιέ. Πάνω στην σύγχυση η γυναίκα λέει: «Σου φαίνομαι για τύπος που θα φόραγε έναν μαργαριταρένιο κολιέ; Είναι λες και δεν με ξέρεις καθόλου…»

Ο πραγματικός λόγος του ξεσπάσματος; Είστε απογοητευμένη που δεν του πέρασε καν από το μυαλό να αγοράσει εκείνη την επώνυμη τσάντα που έχετε βάλει εδώ και καιρό στο μάτι. Ευτυχώς το κολιέ επιστρέφεται!

Ποια/ποιος ήταν αυτός που έκανες add στο Facebook

Η αιτία αυτή, σαν να μην έφταναν οι άλλες, μπήκε σχετικά πρόσφατα στο «πεδίο της μάχης». Από τότε δηλαδή που τα social media μπήκαν στη ζωή μας. Όχι βέβαια ότι είστε ζηλιάρης/ζηλιάρα αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχει κάποιος περίεργος στο προφίλ του καλού/καλής σας.

«Τι εννοείς ότι κάλεσες την αδερφή σου;»

Το χτύπημα αυτό είναι κάτω από τη μέση. Και κάλεσε την αδερφή του/της χωρίς να σας το πει πρωτύτερα και το σπίτι είναι βρώμικο. Επειδή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος για να τον/την τιμωρήσετε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγυρίσετε μαζί!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

LIKE & SHARE