Όμορφη και μόνη | Τι πάει λάθος;

0
LIKE & SHARE

Ας ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι η καθημερινότητας μιας γυναίκας δεν περιστρέφεται (πια) γύρω από τη ζωή ενός άντρα. Οι γυναίκες έχουν κερδίσει το δικαίωμα να μένουν μόνες τους από επιλογή και αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι «πάει στραβά με αυτές», όπως πολλοί άνθρωποι δυστυχώς ακόμα σκέφτονται.

Παρόλα αυτά, οι γυναίκες που ακούσια μένουν μόνες, είναι συχνά και πολύ όμορφες. Είναι αυτές οι γυναίκες που κάνουν κεφάλια να γυρίζουν, πεζοδρόμια να τρίζουν και αμάξια να σταματούν για να περάσουν. Είναι οι γυναίκες που σκέφτεσαι «αυτή αποκλείεται να είναι ελεύθερη». Αυτή ακριβώς η σκέψη είναι και ο πρώτος λόγος της μοναξιάς τους.

Είναι αυτές οι γυναίκες που κάνουν κεφάλια να γυρίζουν, πεζοδρόμια να τρίζουν και αμάξια να σταματούν για να περάσουν.

1. «Σοβαρά σκέφτεσαι να της ζητήσεις να βγείτε; Μα κοίταξέ την!»

Οι άνθρωποι συχνά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν το πρώτο βήμα όταν βλέπουν μια πολύ όμορφη γυναίκα. Την απορρίπτουν, πριν τους απορρίψει εκείνη πρώτη. Και ενώ πράγματι αυτό είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο, -μπορεί όντως να είναι σε σχέση ή απλά να μη θέλει να βγει μαζί σου-, το να είμαστε εντελώς σίγουροι για την επικείμενη απόρριψη, είναι ένα λάθος που μειώνει τόσο το δικό σου εγωισμό, όσο και τη δική τους αυτοπεποίθηση. Από την άποψη των πιθανοτήτων λοιπόν,  μία όμορφη γυναίκα είναι λιγότερο πιθανόν να ζητηθεί σε ραντεβού. Αγόρια, δεν πάμε πουθενά έτσι.

Όμορφη και μόνη. Τι πάει λάθος;

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: athensvoice.gr

LIKE & SHARE
Οι (λάθος) λόγοι που θέλεις τον πρώην σου πίσω!