Γιατί οι δυναμικές γυναίκες τρομάζουν τους άντρες;

0
LIKE & SHARE

Oι δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες πολλές φορές τρομάζουν τους άντρες και αυτό οφείλεται σε διάφορα κλισέ που ισχύουν γι αυτές, πολλά από τα οποία απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα.

Δες ποια είναι το πιο συνηθισμένα από αυτά αλλά και γιατί καταρρίπτονται.

Δεν κάνει σχέσεις

Μια ανεξάρτητη γυναίκα γνωρίζεις ακριβώς με ποιον τρόπο θα αγαπήσει κάποιον και θα δεθεί μαζί του. Γι αυτό και είναι ιδιαιτέρως επιλεκτική σε ποιον θα επιτρέψει να μπει στη ζωή της. Δεν έχει χρόνο για χάσιμο, ειδικά γι αυτούς που δεν φαίνονται να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της. Όταν βρει τον κατάλληλο είναι πολύ ανοιχτή στο να εξερευνήσει μαζί του τις δυνατότητες της σχέσης.

Δεν είναι ανασφαλής

Επειδή είναι αρκετά σίγουρη για τον εαυτό της δεν σημαίνει πως απουσιάζουν οι στιγμές χαμηλής αυτοεκτίμησης ή αυτοπεποίθησης. Είναι όπως κάθε άλλος άνθρωπος και διόλου απίθανο να βιώσει εμπειρίες ανασφάλειας κατά περιόδους. Μπορεί απλά να μην το δείχνει, ωστόσο κάτω από την επιφάνεια κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά.

Είναι εγωίστρια

Το γεγονός απλά να επικεντρώνεται στα δικά της γούστα, πάθη και επιθυμίες σου πέρασε από το μυαλό; Η γραμμή ανάμεσα στον εγωισμό και την εστίαση είναι πολλές φορές αρκετά λεπτή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως αγνοεί τους γύρω της αλλά δίνει προτεραιότητα σε κάποια πράγματα και κάνει μερικά βήματα πίσω σε κάποια άλλα.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr

LIKE & SHARE