Οι κάμερες έδειξαν τον δολοφόνο της Δώρας!

0
LIKE & SHARE

Την εικόνα του δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Μάλιστα τα σενάρια για τη δολοφονία της άτυχης 32χρονης είναι πλέον δύο είτε το ερωτικό κίνητρο, είτε η ληστεία μετά φόνου.
Θέμα χρόνου είναι πλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει την εικόνα του δράστη από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο.
Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.

Σεξουαλικό κίνητρο ή ληστεία μετά φόνου 
Η πιθανότερη εκδοχή, όπως έχουν τονίσει, εδώ και ημέρες, έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, είναι η ληστεία μετά φόνου.
Ωστόσο το τελευταίο στίγμα του κινητού της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην Ομόνοια, όπου εστιάζονται πλέον οι αστυνομικές έρευνες. Ετσι είναι πολύ πιθανό ο δολοφόνος να έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κάποιον κλεπταποδόχο, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Έτσι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στοχεύουν πλέον γύρω από την Ομόνοια, αλλά και γύρω από άτομα που είναι γνωστά για κλοπές, αρπαγές τσαντών, ακόμα και σεξουαλικές επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

LIKE & SHARE