Πώς να ανανεώσω τη σχέση μου | Οι 8 συμβουλές των ειδικών

0
LIKE & SHARE

Ναι, είναι υπέροχο να έχεις μια σταθερή σχέση. Επίσης ναι, μια σταθερή σχέση συχνά πέφτει στην παγίδα της συνήθειας και της ρουτίνας. Γίνεται να έχεις το ένα χωρίς το άλλο; Γίνεται, απαντούν οι ειδικοί και μας δίνουν tips και συμβουλές.

Άφησε τριγύρω σημειωματάκια

Μπορείς να χώσεις ένα σημειωματάκι στην τσέπη του αγαπημένου σου για να το διαβάσει πριν από μια σημαντική παρουσίαση ή να κολλήσεις ένα στον καθρέφτη του μπάνιου για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα του.

Extra tip: Σε μια κοινωνία που η τεχνολογία κυριαρχεί, ένα χειρόγραφο σημείωμα θα αγγίξει περισσότερο το σύντροφό σου από ένα μήνυμα στο κινητό και θα ξυπνήσει τη ρομαντική του πλευρά.

Προσπαθήστε να καταλαβαίνετε ο ένας τα χόμπι του άλλου

Είναι γλυκό να υποστηρίζεις τον σύντροφό σου στα πράγματα που αγαπά, η προσπάθεια όμως να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Αυτό σημαίνει πως δεν αρκεί να βλέπεις μαζί του ποδόσφαιρο, αλλά να ξεκινήσεις μια συζήτηση για τους ποδοσφαιριστές που βλέπετε, ποιος έχει τις καλύτερες επιδόσεις, για τη στρατηγική που ακολουθεί ο προπονητής. Παρότι δεν χρειάζεται να μάθεις τόσα για τα χόμπι του ώστε να μπορείς να γράψεις διατριβή, το ενδιαφέρον που θα δείξεις είναι αρκετό για να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας και δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: shape.gr

LIKE & SHARE