6 γυναίκες κατηγορούν τον δημιουργό ταινιών, Brett Ratner, για σεξουαλική παρενόχληση

0
LIKE & SHARE

Ο Harvey Weinstein ήταν μόνο η αρχή και παρόλο που μπορεί να βλέπεις αυτές τις ειδήσεις και να σκέφτεσαι «πάλι;», το κύμα αλήθειας και εξομολόγησης που έχει ξεκινήσει από τα άδυτα του Hollywood, μόνο ανασταλτικά μπορεί να δράσει στο χέρι του επόμενου ισχυρού άνδρα που θα σκεφτεί να το σηκώσει στην Χ επίδοξη ηθοποιό, τραγουδίστρια ή ό,τι άλλο.

Αυτή τη φορά ο θύτης ακούει στο όνομα Brett Ratner. Πρόκειται για έναν εξίσου μεγάλο σκηνοθέτη και παραγωγό ταινιών, αφού έχει βάλει το χεράκι του (#διπλής) σε ταινίες όπως «X-Men:The Last Stand», «The Revenant» και «Horrible Bosses». Συγκεκριμένα, έξι γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση και απρεπή συμπεριφορά.

Η Natasha Henstridge υποστηρίζει ότι ο Ratner την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα, όταν εκείνη ήταν 19 ετών: «Με άρπαξε με δύναμη και πίεσε τον εαυτό του πάνω μου. Κάποια στιγμή ενέδωσα και εκείνος έκανε αυτό που ήθελε«, είπε η Natasha στους LA Times. Έπειτα είπε ότι πρόσφατα πέρασε από audition για το Prison Break (το οποίο είναι επίσης του Ratner) και εκείνος συμπεριφερόταν σαν να ήταν παλιοί φίλοι.

Η Olivia Munn είχε ακόμα μερικές εξοργιστικές λεπτομέρειες να μοιραστεί, οι οποίες χρονολογούνται στο 2004, στα γυρίσματα της ταινίας «After the Sunset»: «Εμφανίστηκε με την κοιλιά του έξω, χωρίς παντελόνι, με ένα cocktail στο ένα χέρι και αυνανιζόταν σαν τρελός με το άλλο. Προτού προλάβω να σκεφτώ πώς θα φύγω ή πού να κοιτάξω, εκσπερμάτωσε«.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

LIKE & SHARE