10 πράγματα που κάνεις πριν το σεξ και κανένας άντρας δε φαντάζεται

0
LIKE & SHARE

Κακά τα ψέματα: Μία βραδιά σεξ μπορεί να είναι απλή για τον καλό σου, πραγματικά χρειάζεται να κάνει μόνο λίγο trimming, αλλά όχι και για σένα, διότι πολύ απλά έχεις μία σειρά από κινήσεις και υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις εις πέρας προκειμένου να είσαι απαστράπτουσα και συγκλονιστική. Μεταξύ μας τώρα, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία κάνουμε και με δυσκολία θα παραδεχτούμε σε έναν άντρα, όχι γιατί είναι κάτι φοβερό, αλλά κυρίως γιατί δε θα καταλάβει. Εμείς όμως είμαστε γυναίκες, και σε νιώθουμε.Γι’ αυτό λοιπόν, σου έχω τις 10 κινήσεις που κάνουν ακόμα και οι… πιο έμπειρες και τις οποίες καλό θα ήταν να εισάγεις στην pre sex beauty ρουτίνα σου.

Καλοί οι γίγαντες…

… αλλά όχι πριν το σεξ. Και ναι, δε λέω να καταπιέζεσαι γιατί το συγκεκριμένο είναι ένα άκρως γευστικό και μπελαλίδικο φαγητό, αλλά φίλη μου, αν δε θέλεις να γίνει μάχη στο στομάχι σου και να παράγεις ήχους ντροπιαστικούς και κωμικούς, καλό θα ήταν να προσέξεις τι θα φας. Όχι να μείνεις νηστική, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα φαγητά που μπορείς να καταναλώσεις και να μη γίνεις ρεζίλι. Για σένα το λέω.

Η… ομορφιά στα άκρα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από απεριποίητο ποδοδάχτυλο. Συγνώμη αλλά είναι αλήθεια. Και μη μου πεις ότι δεν έχεις χρόνο για πεντικιούρ γιατί θα με βγάλεις εκτός εαυτού. Μία μικρή φροντίδα, ένα ωραίο βερνίκι και λίγο λιμάρισμα δε θα σου πάρει πάνω από ένα τέταρτο. Σε παρακαλώ πολύ κάνε τα, γιατί διαφορετικά το μάτι του θα πέσει σίγουρα εκεί, ειδικά αν είναι ποδολάγνος-νέα μόδα δυνατή-, και καλό θα ήταν να μην του δώσεις αφορμές για σχόλια.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

LIKE & SHARE