Αυτά είναι τα 11 καλύτερα επαγγέλματα για όσους αγαπούν τα ταξίδια! (photos)

0
LIKE & SHARE

Αν μπορούσες να είσαι με ένα backpack στην πλάτη κι ένα διαβατήριο στο χέρι και να γυρίζεις όλο τον κόσμο, τότε θα είχες πάρει ήδη το πρώτο αεροπλάνο για οπουδήποτε;

Ωραία σκέψη, ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο…πρέπει να δουλέψεις για να βιοποριστείς, πράγμα που σημαίνει πως το όνειρο σου για ατελείωτα ταξίδια είναι απλώς ένα όνειρο (εκτός κι αν είναι travel blogger ή ζάμπλουτος).

Αν πάλι είσαι από τους ανθρώπους που θα ήθελαν να βρουν μία δουλειά, η οποία να συνδυάζει  και ταξίδια και εργασία, τότε πάρε μία ιδέα από τις 11 παρακάτω.

  • Δουλειές σχετικές με συναυλίες

Είτε αυτό έχει να κάνει με την ρύθμιση του ήχου, τα φώτα, τα σκηνικά ή με την ίδια την μπάντα,  η αλήθεια είναι πως κάνοντας κάτι τέτοιο μπορεί να χρειαστεί να ταξιδεύεις πολύ συχνά. Μπορεί, βέβαια, μερικές φορές τα ταξίδια να είναι κάπως κουραστικά, αλλά σίγουρα θα βρεις λίγο χρόνο για εξερεύνηση.

  • Εισαγωγές/Εξαγωγές

Κι όμως, δεν είναι μόνο τα φορτία με εμπορεύματα που μπορούν να διασχίσουν ωκεανούς σε αυτό τον τομέα… αλλά και οι υπεύθυνοι. Άλλωστε, όποιος κάνει εισαγωγές-εξαγωγές είναι λογικό να επισκέπτεται διάφορους προορισμούς με σκοπό να δει τι μπορεί να προμηθευτεί.

  • Αρχαιολόγος


Αν σου αρέσει η ιστορία και το να δουλεύεις σε εξωτερικούς χώρους, τότε η αρχαιολογία είναι το επάγγελμά σου. Μπορεί βέβαια τα ταξίδια να μην είναι συχνά, αλλά συνήθως διαρκούν πολύ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

LIKE & SHARE
Μικρά «μυστικά» κόλπα για τα social media!