Μιλά για το δυνατό συνδετικό κρίκο με τη Ζέτα Μακρυπούλια που τους κράτησε «ζωντανούς» σε δύσκολες καταστάσεις

0
LIKE & SHARE

Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια σιωπής. Για ένα δημιουργό που είχε συνηθίσει να «πυροβολεί» το διψασμένο κοινό του με επιτυχίες τη μία μετά την άλλη, η σιωπή ήταν σχεδόν εκκωφαντική. Και η επιστροφή γεμάτη φως. Όχι μόνο γιατί άφησε πίσω μια πιο σκοτεινή περίοδο, κατά την οποία κλήθηκε να διαχειριστεί πολλά, αλλά και γιατί έγινε απόλυτα συνειδητά, με ένα δυνατό restart, συνεργασίες-έκπληξη και ένα Μιχάλη Χατζηγιάννη στην καλύτερη φάση του, δημιουργικά αλλά και προσωπικά.

Έχεις μάθει να αποδέχεσαι καλύτερα τους ανθρώπους από ό,τι παλιά;

Ναι, γιατί είναι πολύ πιο ξεκούραστο ψυχολογικά για εμένα. Δεν πρόκειται να αλλάξεις κανέναν. Τους ανθρώπους δεν πρόκειται να τους κόψεις και να τους ράψεις στα μέτρα σου και πλέον το έχω αντιληφθεί.

Λίγο πριν τα 40 έχει αρχίσει να μπαίνει στη σκέψη σου ότι θες να κάνεις παιδιά;

Οι άντρες σκέφτονται πολύ περισσότερο την πατρότητα και τα παιδιά από ό,τι θέλουν να λένε. Είναι μια διαφύλαξη του εγωισμού τους τις περισσότερες φορές.

Τα τελευταία χρόνια, που είστε ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια, έχεις δει πολλές φορές την προσωπική σου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα – πολλές φορές με ανυπόστατα δημοσιεύματα. Ήταν εύκολο να το αποδεχτείς αυτό;

Να το αποδεχτώ μέσα μου δεν ήταν καθόλου εύκολο. Να το συνηθίσω ακόμα πιο δύσκολο. Έφερε τρομερή αλλαγή στην καθημερινότητά μας.

Θεωρείς ότι όλο αυτό το κυνηγητό μπορεί να σας έχει περιορίσει σε κάποια πράγματα που θα θέλατε να κάνετε στην καθημερινότητά σας;

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: peoplegreece.com

LIKE & SHARE