10 «περίεργα» πράγματα που βρίσκουν σέξι οι άντρες στις γυναίκες!

0
LIKE & SHARE

Ξέρεις πως ένα πρόστυχο εσώρουχο με τακούνια είναι σέξι ή το να του μιλάς ναζιάρικα στο τηλέφωνο μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική του διάθεση. Όλα αυτά είναι γνωστοί και σίγουροι τρόποι για να του ανεβάσεις τη λίμπιντο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι τρόποι, απλοί και καθημερινοί που μέχρι πρότινος δεν πήγαινε το μυαλό μας, ότι μπορεί να διεγείρουν τη φαντασία του και την ερωτική του διάθεση. Διάβασε ένα ένα αυτά τα ασυνήθιστα και λίγο περίεργα πράγματα που τον κάνουν να τρελαίνεται!

1. Το αμήχανο βλέμμα που έχουμε όταν μας κάνουν κοπλιμέντο
Ναι αυτό το αθώο όλο ντροπή βλέμμα που έχουμε όταν μας πουν κάτι κολακευτικό. Κοιτάμε τα παπούτσια μας και χαμογελάμε ταπεινά σαν μικρό κορίτσι. Αυτό λοιπόν το βλέμμα μπορεί να ξετρελάνει έναν άντρα. Γιατί εκείνη τη στιγμή βλέπουν την αθώα και ευαίσθητη, κοριτσίστικη πλευρά του εαυτού μας η οποία είναι πολύ σέξι και ελκυστική για αυτούς.

2. Όταν γελάμε μέσα από την καρδιά μας
Μα φυσικά και ένας άντρας δεν εντυπωσιάζεται από ένα ψεύτικο γέλιο που απορρέει κυρίως από ευγένεια. Ένας άντρας για να ερωτευτεί μια γυναίκα θέλει να είναι πρώτα από όλα ειλικρινής και αυθόρμητη. Να γελάει μέσα από την ψυχή της όταν συμβαίνει κάτι αστείο και να μην κρατάει τα προσχήματα. Γέλα λοιπόν χωρίς να σκέφτεσαι αν τσαλακώνεις την εικόνα σου εκείνη την ώρα. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι που γοητεύει τους άντρες!

3. Όταν χορεύουμε σαν να μη μας βλέπει κανείς
Ξέρεις ποια εικόνα αρέσει περισσότερο στον άντρα; Το να σε βλέπει να χορεύεις μπροστά στον καθρέφτη ξυπόλυτη, ελεύθερη, με τις πυτζάμες και τα μαλλιά σου ανακατεμένα. Σαν να είσαι μόνη σου στο σπίτι και να μη σε βλέπει κανείς. Άσε λοιπόν τον αυθορμητισμό σου ελεύθερο όταν χορεύεις, ακόμα κι αν ξέρεις ότι βρίσκεται κάπου πίσω και σε παρακολουθεί. Γιατί αυτό το σκηνικό τον διεγείρει πολύ!

4. Το να μεθάμε λίγο από το αλκοόλ
Ναι κι όμως! Το να γινόμαστε λίγο πιο εύθυμες, κοινωνικές, χαλαρές και αυθόρμητες με το ποτό αρέσει στον άντρα. Μπορεί εμείς να νομίζουμε ότι αρχίζουμε τα χαζά και ότι φερόμαστε ανώριμα εκείνη την ώρα, τους άντρες όμως αυτό τους ερεθίζει. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις με το αλκοόλ γιατί από σέξι ναζιάρα θα καταλήξεις να παραπατάς και να ανακατεύεσαι. Και μια τέτοια εικόνα δεν γοητεύει κανέναν άντρα πίστεψέ με.

5. Όταν χειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση με ψυχραιμία
Το να παρανοούμε και να βγαίνουμε εκτός εαυτού με ένα πρόβλημα, πέρα του ότι δεν βοηθάει και εμάς τις ίδιες, επηρεάζει αρνητικά και τον σύντροφό μας. Ακόμα κι αν θέλει να μας ακούσει και να μας στηρίξει, η παραφροσύνη μας εκείνη τη στιγμή δεν τον βοηθάει. Ο άντρας θέλει να δει μια γυναίκα δυναμική που μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με σύνεση, ψυχραιμία και ηρεμία. Όχι ένα κορίτσι που φρικάρει και βάζει τις φωνές και τα κλάματα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: tlife.gr

LIKE & SHARE