Αυτό το σάιτ υπολογίζει πόσο αξίζει το προφίλ σου στο Instagram!

0
LIKE & SHARE

Σε μια εποχή που τα likes έχουν γίνει το νέο μέτρο απόδοσης της αξίας μας, δεν είναι λίγοι αυτοί που τα αξιοποιούν για να κερδίσουν χρήματα. Πόσο θα «άξιζε» λοιπόν το δικό σας προφίλ στο Instagram έτσι όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή;

Πόσες φορές έχετε μείνει έκπληκτη έχοντας ακούσει το ποσό που πήρε κάποια influencer για ένα ποστ στο Instagram; Για αρκετούς εκεί έξω ταsocial media δεν είναι απλά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, δικτύωσης, έκφρασης, αλλά και πηγή χρημάτων. Fashion, beauty, αλλά και lifestyle bloggers που μετράνε χιλιάδες followers στο Instagram και τα ποστ τους σαρώνουν από like και share, πλέον, θεωρούνται επιδραστικοί και κερδίζουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά από την σοσιαλμιντιακή τους δράση.

Η αλήθεια ειναι πως το να μπορείς μέσω των post σου επηρεάζεις τη γνώμη και τις προτιμήσεις των followers σου, μετράει. Και εννοούμε και σε ευρώ σε επίπεδο μάρκετινγκ. Όσο περισσότερους followers έχει ένα προφίλ (και ιδανικά όχι πληρωμένους, αλλά οργανικούς) τόσο πιο ελκυστικο είναι για τις εταιρείες και τα brands που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω αυτών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

LIKE & SHARE