Οι άντρες αποφάσισαν | Αυτά είναι τα 5 χαρακτηριστικά στα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν

0
LIKE & SHARE

Οι άντρες είναι σίγουρα περίεργοι. Εντάξει όχι τόσο όσο εμείς, αλλά τις ιδιαιτερότητές τους τις έχουν κι αυτοί. Οπότε, δεν είναι καθόλου παράδοξο το γεγονός ότι αρκετές φορές δείχνουν να κολλάνε και να ενθουσιάζονται με λεπτομέρειες τις οποίες πολύ πιθανό ούτε κι εμείς να έχουμε ποτέ παρατηρήσει. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές, που τους ξετρελαίνουν σε μία γυναίκα, όπως ακριβώς μας τα είπαν οι ίδιοι.

Φόρα την παλιατζούρα σου και βγες

Καλή η μόδα, ακόμα καλύτερο το ατελείωτο shopping-είναι και αγχολυτικό σαφώς-αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τα αγόρια δε δίνουν καμία σημασία σε όλα αυτά. Τι κι αν φοράς velvet παντελόνα που είναι τάση και blazer που έχεις χρυσοπληρώσει. Δε θα τα παρατηρήσει και αν τα παρατηρήσει πιθανότατα να μην του αρέσουν κιόλας. Οι άντρες είναι τύποι κλασικοί κάτι που σημαίνει ότι όσο πιο απλή είσαι τόσο το καλύτερο. Με λίγα λόγια, μπορείς να φορέσεις το πιο παλιομοδίτικο τζιν σου, που είναι και λίγο φαρδύ, να βάλεις τα αθλητικά σου και να βγεις; Κανένας άντρας δε θα μπορέσει να αντισταθεί στην εντυπωσιακή και παράλληλα απλή και σέξι όψη σου! Δεν το λες και λίγο.

Καταπιάσου με πράγματα

Δε συγκρίνεται τίποτα με τη γυναίκα που μονίμως καταπιάνεται με κάτι. Πόσο μάλλον με δουλειές που δεν είναι και τόσο γυναικείες. Θέλεις να γοητεύσεις άντρας; Πες του ότι κάνεις format στον υπολογιστή. Θέλεις να τον κάνεις να σε παντρευτεί; Δήλωσε ορθά κοφτά ότι επισκευάζεις τη βρύση που χάλασε. Καλά, σε περίπτωση που καταπιαστείς με τη μηχανή του αυτοκινήτου, λογικά θα σε πάρει σηκωτή για την εκκλησία! Μια χαρά.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

LIKE & SHARE