5 τρόποι να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαρά!

0
LIKE & SHARE

Η φάση είναι: Χτυπάει ξυπνητήρι, το κλείνεις. Ξαναχτυπάει, διάολε. Το ξανακλείνεις. Επιμένει. Κέρδισε. Σηκώνεσαι. Αλλη μία ημέρα ξεκινάει και εσύ δεν θες να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Οχι, τα πρωινά σου δεν είναι σαν εκείνης της πρωταγωνίστριας στην ταινία που σηκωνόταν χαρωπή, ντυνόταν στην πένα και πήγαινε με το αστραφτερό της χαμόγελο στη δουλειά (πόσα ψέματα μας λένε πια αυτές οι ταινίες).

Εσύ απλά σέρνεις τα πόδια σου μέχρι το μπάνιο, μετά στην κουζίνα και ύστερα μέχρι το δωμάτιο να ντυθείς. Καμία χαρά, κανένα χαμόγελο. Κλειδιά, κινητό, φαγητό και έξω από την πόρτα, να πηγαίνεις στη δουλειά με μισόκλειστα μάτια.

Κάπως έτσι είναι οι περισσότεροι εκεί έξωι και σαν και σένα ψάχνουν τρόπους να γίνουν σαν την πρωταγωνίστρια, να ξεκινούν δηλαδή με περισσότερη χαρά τη μέρα τους.

Η Σουζάνα Χάλονεν, Happyologist (ναι υπάρχει τέτοιο επάγγελμα!), σου δείχνει πως να είσαι ο καλύτερός σου εαυτός το πρωί, με την metro.co.uk να παρουσιάζει τους τρόπους.

Επικεντρώσου σε σένα

Μπορείς να κάνεις διαλογισμό ή να απολαύσεις τον καφέ σου γράφοντας στο ημερολόγιό σου. Δεν έχει σημασία τι θα γράψεις, αρκεί να σχετίζεται με το παρόν, έτσι καθαρίζεις το μυαλό σου και σε συνδέεσαι με τον εαυτό σου.

Γυμνάσου

Δεν χρειάζεται να αρχίσεις να κάνεις σαν παλαβή σχοινάκι ή να καθίσματα. Μπορείς να περπατήσεις, να κάνεις 10 λεπτά γιόγκα, ακόμα και να χορέψεις το αγαπημένο σου τραγούδι.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

LIKE & SHARE