Τι μπορείς να κάνεις για να μην σε κερατώσει

0
LIKE & SHARE
Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα ρούχα όλο και μικραίνουν. Κάτι τέτοιες στιγμές ξεκινάς και σκέφτεσαι τον σύντροφό σου και τι να κάνεις για να μη σε κερατώσει.
 Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, οι περισσότεροι άντρες απατούν για δύο λόγους: ανασφάλεια και/ή βαρεμάρα. Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να τους λατρεύεις, όπως και ότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σου.
Ένας άντρας θέλει επίσης να αισθάνεται πως τον σέβεσαι και το εκτιμάς. Θέλουν να είναι ο ήρωας σου. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που κερατώνουν επειδή απλώς θέλουν να δοκιμάσουν καινούρια πράματα ή επειδή θέλουν να είναι με κάποια που τους θεωρεί ελκυστικούς.
Μην συμβιβάζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει
Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μην σε απατήσει είναι να μη γίνεις πολύ άνετη με τη σχέση σας. Σιγουρέψου ότι δεν χάνεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση σου, και ότι δεν ξεχνάς τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη. Και επειδή ο σύντροφός σου μπορεί να αντιληφθεί κάποια στιγμή ότι δεν είσαι το άτομο που αγάπησε, είναι καλό να είσαι συνέχεια ο εαυτός σου και να μην χάνεσαι μέσα στη σχέση.
Μην προσπαθείς να ελέγχεις τα πάντα
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: ediva.gr
LIKE & SHARE
Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε γουστάρει μέσω μηνυμάτων!