Το ταξίδι μιας Travel Blogger στην Πελοπόνησσο (εικόνες & βίντεο)

0
LIKE & SHARE

Τον γύρο της Πελοποννήσου μέσα σε 10 ημέρες έκανε η Travel Blogger του discovergreece, Μαρία Κόφου.

Μέσα από την περιπλάνηση της αυτή αποκόμισε αμέτρητες εμπειρίες, προβάλλοντας παράλληλα την μεγαλύτερη χερσόνησο της Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, όταν φτάνει στο νομό της Μεσσηνίας την περιμένει όπως θα διαβάσετε παρακάτω και μια… έκπληξη στον πόλη της Καλαμάτας.

Αναλυτικά η περιγραφή της έχει ως εξής: Το ταξίδι ξεκινάει τη στιγμή της προετοιμασίας λένε. Και είναι αλήθεια. Ανοίγεις το χάρτη, ψάχνεις στο google maps, κρατάς σημειώσεις, υπολογίζεις τις αποστάσεις από το ένα μέρος στο άλλο, σημειώνεις τις πόλεις και τα χωριά που σκοπεύεις να επισκεφθείς, παίρνεις ιδέες για διάφορα activities και ξεχωριστές εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις και φτιάχνεις βαλίτσα.

Όλα είναι έτοιμα για το αυριανό ταξίδι. Νοερά, είμαι ήδη στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Πελοπόννησο. Στην πραγματικότητα είμαι ακόμα σπίτι μου! Ναι, το ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει στο μυαλό μου αλλά τα μάτια δε κλείνουν από την αγωνία και την ανυπομονησία. Πώς θα με πάρει ο ύπνος άραγε;

Κοιτάω για τελευταία φορά την πρόβλεψη του καιρού. Οι ημέρες περισσότερο καλοκαιρινές παρά φθινοπωρινές θα είναι. Τέλεια!

Το ταξίδι μας ξεκινάει από το νομό Αργολίδας και παρόλο που ξέρω πως η επιλογή είναι δύσκολη όταν υπάρχουν τόσα όμορφα μέρη στο νομό, ο δρόμος μάς βγάζει στην Αρχαία Επίδαυρο και στη συνέχεια στο Ναύπλιο.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: travel.eleftheriaonline.gr

LIKE & SHARE