Σε κεράτωσε; | 5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

0
LIKE & SHARE

Το έμαθες, το είδες σου το είπε ή στο είπαν, δεν έχει σημασία. Ο καλός σου (ο κακός σου βασικά) σε κεράτωσε και τώρα έχει τα μούτρα να σου ζητάει και συγνώμη το κτήνος. Λοιπόν, επειδή ξέρω ότι η ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας υπό τέτοιες καταστάσεις είναι περίεργη και ευαίσθητη, έφτιαξα για σένα μία ειλικρινή λίστα με τα πράγματα τα οποία δε θα πρέπει να κάνεις μόλις πληροφορηθείς ένα τέτοια τρομερό γεγονός.

Μείνε μακριά από αιχμηρά αντικείμενα

Η λύση δεν είναι να χειροδικήσεις και το ξέρεις. Δεν είσαι τέτοιο παιδί και τελοσπάντων δεν υπάρχει λόγος να λερώσεις τα χέρια σου. Άσε που θα χάσεις άπειρο χρόνο στα δικαστήρια. Ε δεν είμαστε για τέτοια ρεζιλίκια. Γενικά, προσπάθησε να μην του πετάξεις πράγματα-όπως βάζα ή συσκευές-γιατί θα αναγκαστείς να αγοράσεις καινούρια. Και τελοσπάντων, αν εκείνος δε σε θέλει μία, εσύ δεν τον θέλεις 10!

Μην αλλάξεις κλειδαριές

Καλέ δεν παίζεις σε ταινία. Άσε που οι κλειδαράδες είναι πανάκριβοι. Όχι τίποτα άλλο, θα δείξεις και ανωτερότητα. Θα ανοίξει με τα κλειδιά του και εκεί όμορφα και ωραία, μπορείς να του ζητήσεις να εξαφανιστεί από μπροστά σου. Ώριμα πράγματα παιδιά.

Μην πετάξεις τα πράγματά του στο δρόμο

Μα είσαι τόσο ανόητη λοιπόν; Τώρα είναι η ευκαιρία να κρατήσεις το ρολόι του που λιγουρεύεσαι καιρό τώρα, όπως επίσης εκείνο το υπέροχο λευκό πουκάμισο που εσύ μπορείς να κάνεις φόρεμα, και φυσικά την κολόνια του η οποία παίρνεις όρκο ότι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου δέρμα. Τα υπόλοιπα υπάρχοντα μπορείς να τα πουλήσεις. Γενικά βγάλε την επιχειρηματία που κρύβεις καλά μέσα σου στην επιφάνεια και δε θα χάσεις.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

LIKE & SHARE
Το κοριτσάκι που δεν πείθεται από τον Άη-Βασίλη (βίντεο)