Ποια ζώδια έχουν ταλέντο στις επισκευές;

0
LIKE & SHARE
Οι εποχές δύσκολες, τα οικονομικά μας ακόμη πιο δύσκολα ενώ το να βρεις τον υδραυλικό, ηλεκτρολόγο ή ξυλουργό τη στιγμή που τον χρειάζεσαι μάλλον είναι όνειρο απατηλό.. Μήπως λοιπόν να το ψάξουμε λιγάκι το θέμα και να δούμε σε ποιον από τους φίλους μας ή ακόμα και αν σε εμάς τους ίδιους «πιάνουν τα χέρια μας» που λένε ώστε να κάνουμε τα μαστορέματα που θέλουμε εύκολα και γρήγορα; Ας πάρουμε και τη βοήθεια της αστρολογίας που όπως και να το κάνουμε έχει μια έγκυρη απάντηση!
ΚΡΙΟΣ
Έτσι και κάτι χαλάσει στο σπίτι του, ο Κριός θα το αντιμετωπίσει σαν προσωπική πρόκληση. Σαν έναν αντίπαλο που πρέπει να δαμάσει, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα ντουί που θέλει άλλαγμα. Θα ριχτεί στη μάχη με γενναιότητα και αποφασιστικότητα, και κατά πάσα πιθανότητα θα βγει νικητής. Το μόνο πρόβλημα: μήπως χάσει την υπομονή του πριν ολοκληρώσει το έργο του, και τα παρατήσει όλα όπως είναι, μαζί και με την ακαταστασία που θα έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο μεταξύ. Φροντίστε λοιπόν να έχετε πρόχειρο το μπλοκάκι με τα τηλέφωνα ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και λοιπών τεχνιτών.
ΤΑΥΡΟΣ
Για τον Ταύρο το να καλείς τεχνίτη να επιδιορθώσει ή να κατασκευάσει κάτι είναι έξοδο προς αποφυγήν. Και ακόμα περισσότερο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Έτσι θα καταπιαστεί με τη ζητούμενη εργασία επιστρατεύοντας όλη την εργατικότητα και την υπομονή που του έχει χαρίσει η φύση. Και θα εγκαταλείψει μόνο αφού αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Το μόνο πρόβλημα με τον Ταύρο είναι να αποφασίσει (επιτέλους!) να ξεκινήσει –θα μείνει με το λεκανάκι κάτω από τον νεροχύτη που στάζει για πολλές μέρες. Αλλά έτσι και πάρει μπρος, δεν σταματάει με τίποτα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος, για να μαστορέψει, πρέπει να βρεθεί απέναντι σε κάτι που να τον εξιτάρει. Αν πρόκειται για ένα αντικείμενο ή συσκευή που άπτεται των ενδιαφερόντων του (κατιτί σε ηλεκτρονικό για παράδειγμα) θα το επισκευάσει με μεγάλη χαρά. Για τα υπόλοιπα, μην είστε σίγουροι. Πιθανόν να τα διαλύσει χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα πώς φτιάχνονται—απλώς για να δει τι έχουν μέσα (διπλασιάζοντας τη ζημιά). Επιπλέον, συχνά η προθυμία του είναι παροδική και μπορεί, αφού θα έχει κάνει την πάπια για μέρες, να σας πει στο τέλος: «Ε, μήπως να φωνάζαμε τον ηλεκτρολόγο καλύτερα;».
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr
LIKE & SHARE