Τα χαρακτηριστικά των ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικών!!!

0
LIKE & SHARE

Οι ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες τραβούν επάνω τους όλα τα βλέμματα. Γιατί εκπέμπουν μία αύρα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Γι΄αυτό και τις προτιμούν οι άντρες κι ας τους κάνουν τη ζωή δύσκολη, γιατί οι γυναίκες αυτές έχουν μάθει να λένε και «όχι», να έχουν τη δική τους γνώμη και άποψη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πηγαίνουν πάντοτε με τα νερά τους. Με κάτι τέτοια κολλάνε οι άντρες… Ο ισχυρός τους χαρακτήρας είναι εύκολο να παρεξηγηθεί. Άλλοι τις θεωρούν κακές, άλλοι λένε ότι έχουν έπαρση, αλλά όλοι καταβάθως τις θαυμάζουν. Γιατί είναι ωραίο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να το δείχνεις. Μια δυναμική γυναίκα ξεχωρίζει ακόμα και από τον τρόπο που περπατάει και κινείται στο χώρο. Το αποφασιστικό της βήμα και στήσιμο δηλώνει αυτοπεποίθηση και βροντερό παρών. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι άντρες, τέτοιες γυναίκες προτιμούν να έχουν δίπλα τους και αυτές τους γοητεύουν. Γιατί όπως εμείς έχουμε ανάγκη να θαυμάζουμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, το ίδιο θέλουν κι εκείνοι.

Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, είναι τα παρακάτω:

#1 Αναλαμβάνει τις ευθύνες της και βρίσκει πάντα τον τρόπο να λύσει τα προβλήματα που την αφορούν, χωρίς να μιζεριάζει και να ζητάει από κάποιον άλλον να το αναλάβει. Μια δυναμική γυναίκα, μπορεί να ανταπεξέρχεται και στα δύσκολα. Αυτό κάνει και στη σχέση της. Γι’ αυτό και δεν βασίζεται ποτέ ολοκληρωτικά στον σύντροφό της, μιας και έχει μάθει στη ζωή της να κουβαλάει τα βάρη και να τα διαχειρίζεται. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θέλει να έχει δίπλα της έναν εξίσου δυναμικό άντρα.

#2 Δεν θα γίνει ποτέ κολλητσίδα στον σύντροφό της, γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρέμεται από πάνω του, δεν εξαρτάται από εκείνον. Αυτό σημαίνει ότι έχει το πρόγραμμα και τη ζωή της, το οποίο δε διαμορφώνει σύμφωνα με εκείνο του συντρόφου της. Αν θέλει να δει τις φίλες της, θα τις δει. Αν έχει μια επαγγελματική υποχρέωση θα είναι παρούσα. Μπορεί να μην είναι πάντα τόσο γατούλα και ναζιάρα στη σχέση της, αλλά όταν θα κάνει νάζια, το εννοεί. Γι’ αυτό και δεν κουράζει τον σύντροφό της, αντίθετα από τις γυναίκες εκείνες που είναι μόνιμα γλυκούλες και μιλούν συνεχώς στο αγόρι τους λες και έχουν μείνει στην ηλικία των πέντε.

#3 Δεν έχει πολλούς φίλους και δεν τους χρειάζεται κιόλας. Είναι επιλεκτική και προτιμάει να έχει δίπλα της λίγους, καλούς και αληθινούς φίλους. Με αυτούς μοιράζεται τα πάντα και δεν τους αλλάζει με τίποτα. Αυτό που μετράει για εκείνη είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Επίσης, δε θέλει να χάνει χρόνο και ενέργεια σε ψεύτικες και ανούσιες σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές.

#4 Ο χρόνος για εκείνη είναι σημαντικός και θέλει να τον αξιοποιεί σωστά. Γνωρίζει πού αξίζει και πρέπει να σπαταλήσει ενέργεια γι’ αυτό και οργανώνει σωστά την ημέρα της και φέρνει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της επιτυχώς.

#5 Είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ακόμα κι αν δεν έχει την απίστευτη οικονομική άνεση, έχει μάθει να χειρίζεται σωστά τα χρήματά της. Δεν θα ζητήσει ποτέ χρήματα από τη σχέση της, ούτε θα επιτρέψει στον εαυτό της να εξαρτάται οικονομικά από τον σύντροφό της, αλλά δεν θα δεχτεί να έχει δίπλα της έναν άντρα τσιγκούνη και κάποιον που δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Κι αυτό γιατί σέβεται τον εαυτό της, γνωρίζει την αξία της και απαιτεί ο άνθρωπός της να έχει σωστούς τρόπους συμπεριφοράς. Να είναι «άντρας» με τα όλα του και να το αποδεικνύει και με τη συμπεριφορά του.  Αν δεν νιώσει ασφάλεια (ναι, και οικονομική) δεν θα μείνει μαζί του.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

LIKE & SHARE