Αν σας στέλνει αυτά τα μηνύματα τότε νομίζει ότι έχετε σχέση!

0
LIKE & SHARE

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σχέσεων, πέρα των κανονικών. Όπως για παράδειγμα οι αρπαχτές, οι ελεύθερες σχέσεις, οι παράλληλες κι εκείνες που είναι και δεν είναι, το «σχεδόν» μαζί που λέμε. Με άλλα λόγια; Ότι ναι μεν βγαίνετε, κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, μιλάτε διαρκώς, αλλά όποτε η κουβέντα φτάνει στο «Τι σκατά έχουμε;», δε μιλάει κανείς.

Μεταξύ μας τώρα, έχεις σχέση και δεν το ξέρεις. Αυτές οι καταστάσεις είναι μεν απίστευτα διασκεδαστικές, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνες, γιατί η αναποδιά σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να έχεις ελπίδες και προσδοκίες, αλλά αυτές εν τέλει να μην ταυτίζονται με αυτές του αντίπαλου δέους.

1. «Πώς ήταν η μέρα σου;»

Αυτό είναι ένα κλασικό μηνυματάκι που υποδηλώνει ότι υπάρχει είτε ότι θες να υπάρξει κάτι παραπάνω από σεξ μεταξύ σας. Ψάχνεις ξεκάθαρα μία ευκαιρία να ανοίξεις κουβέντα μαζί του αλλά δεν έχεις και πολλά να πεις, επειδή πολύ απλά θες να τον αρπάξεις και να τον ρωτήσεις γιατί δεν παραδέχεται ακόμη κανείς από τους δύο ότι έχετε σχέση. Η συνέχεια των μηνυμάτων ωστόσο είναι κάπως απογοητευτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν έχει μία τόσο ουάου μέρα, αλλά τουλάχιστον μιλάτε. Κάτι είναι κι αυτό.

2. «Τι θα κάνουμε απόψε;»

Δεν έχεις βρει ακόμη το θάρρος να προτείνεις εσύ κάτι, οπότε προς το παρόν το αφήνεις πάνω του. Όπως κι αν έχει, κάνεις σχέδια μαζί του και ψήνεις ραντεβού. Βρωμοκοπάει από μακριά ο έρωτας, τι να λέμε τώρα. Πετώντας του το μπαλάκι, του δίνεις τη δυνατότητα να αποφασίσει εκείνος και να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του, να πει δηλαδή ότι σε κυκλοφόρησε. Well played.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: youweekly.gr

LIKE & SHARE