Τι να κάνεις για να μειώσεις το στρες

0
LIKE & SHARE

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο που να μην έχει άγχος; Δεν νομίζω. Από κάποια ηλικία κι έπειτα κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Είτε είναι για τα λεφτά, είτε είναι για την σχολή, είτε είναι για έναν χωρισμό, για την δουλειά! Είναι πολλά τα… μπαγκάζια που σε φορτώνουν κάθε μέρα, με αυτό το βάρος στο στομάχι το οποίο μόνο κακό κάνει!

Στην υγεία, σωματική και ψυχική, στην διάθεσή σου σε όλα! ΟΚ, πρέπει να αρχίσεις να… ξεφορτώνεις όμως, γιατί δεν βγαίνει αλλιώς το πράγμα.

Ήρθε η ώρα να μειώσεις το στρες! Ναι, κλισέ φράση, το ξέρω, που έχουν γράψει όλα τα ψυχο-sites, blogs, whatever, αλλά θαυματουργή! Και ακόμη πιο θαυματουργά τα παρακάτω tips!

#1. Γυμνάσου. Αka ξέσπασε και απέβαλλε όλα τα νεύρα και κακές τοξίνες! Θα νιώσεις τέλεια, στο υπόσχομαι!

#2. Κάνε ό,τι γουστάρεις! Πώς σε ευχαριστεί να περνάς τον προσωπικό σου χρόνο; Κάνοντας μασάζ, κάνοντας βόλτες; Λιώνοντας στις σειρές. Απλά κάνε ότι σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει.

#3. Πέρνα χρόνο με τα φιλαράκια. Είναι σημαντικό να διατηρείς τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις ζωντανές!

#4. Φάε σωστά. Ναι, παίζει ρόλο. Η καφεΐνη, το πολύ αλκοόλ, οι τρανς τροφές δεν βοηθούν την κατάσταση. Κατανάλωσε υγιεινές τροφές (φρούτα, λαχανικά) οι οποίες προσφέρουν ευφορία και ενέργεια! Ό,τι δηλαδή χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη ημέρα.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: platform.gr

LIKE & SHARE
Παντρεύεται ο Στέλιος Ρόκκος