16 αλήθειες που θα καταλάβει μόνο μια χωρισμένη μαμά

0
LIKE & SHARE
Ήδη ακούμε κάποιες φωνές να λένε: «Δηλαδή τώρα που τα ζευγάρια χωρίζουν για ψύλλου πήδημα είναι καλύτερα;». Για του ψύλλου το πήδημα άποψη δεν έχουμε, έχουμε όμως για τις υγιείς σχέσεις, τα ορθά πρότυπα και τον αυτοσεβασμό. Κι όλα αυτά καταρρέουν αν μένεις σε μια σχέση που η αγάπη και το ενδιαφέρον έχουν πια χαθεί.

16 αλήθειες που θα καταλάβει μόνο μια χωρισμένη μαμά

Τις παρακάτω αλήθειες, λοιπόν, θα καταλάβει μόνο μια μαμά που έχει διαλέξει (ή αποδεχτεί) τον δρόμο του χωρισμού με τον μπαμπά των παιδιών της.

1. Ακόμα κι αν πιστεύεις ακράδαντα ότι το ίντερνετ δεν αντικαθιστά τη βοήθεια ενός επαγγελματία, έχεις γκουγκλάρει αρκετές φορές πράγματα όπως «παιδί και διαζύγιο πώς να το χειριστώ», «διαπαιδαγώγηση μετά τον χωρισμό» και «πώς να πω στο παιδί ότι θα χωρίσουμε».

2. Και όλο το ανωτέρω οφείλεται σε μια μεγάλη αλήθεια: μπορεί να ξέρεις ότι έχεις πάρει την πιο σωστή απόφαση, αλλά ως μαμά δεν παύεις να ανησυχείς για τις επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή του παιδιού ο χωρισμός.

3. Ενώ το να χωρίζουν δυο άνθρωποι είναι το φυσικότερο πράγμα του κόσμου, έχεις εισπράξει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου ένα βλέμμα οίκτου λες και ανακοίνωσες ότι είσαι χήρα.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.gr

LIKE & SHARE