Οι 5 μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο σεξ

0
LIKE & SHARE

Γιατί τι είναι το σεξ τελικά αν όχι η απόλυτη ένωση με κάποιον που ποθείς; Εντάξει, δεν είναι πάντα τόσο ιδανικά και ρομαντικά τα πράγματα. Μερικές φορές αρκεί η ανάγκη για εκτόνωση ως κίνητρο. Για όλες τις υπόλοιπες όμως, εκείνες που πέφτεις στο κρεβάτι με κάποιον που πραγματικά γουστάρεις και θες να δεθείς, η διείσδυση και τα προκαταρκτικά ναι, είναι βασικά και απαραίτητα, αλλά το bonding έχει κι άλλες προϋποθέσεις, μικρές, υπό την έννοια ότι δεν είναι επιπέδου ο ουρανός με τ’ άστρα, αλλά πιο basic. Μην τις υποτιμάς καθόλου.

Αρχικά, απομακρύνετε τα κινητά

Το υπέρτατο distraction δεν έχει απολύτως καμία θέση δίπλα από τον γλουτό σου ή μέσα στην παλάμη του την ώρα που έρχεστε πιο κοντά. Το πιάνετε μόνο αν θέλετε να απαθανατίσετε τη στιγμή ή θέλετε να γυρίσετε sex tape. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι προσβλητικό να ασχολείσαι με το κινητό σου. Συγκεντρωθείτε.

Φώναξε

Κάνετε σεξ, δεν ακούγεται τίποτα. Σιγή ιχθύος, μούγκα κανονική. Ε τι είναι αυτό τώρα; το ευχαριστιέστε δηλαδή; εκφράσου ελεύθερα κι άσε αυτούς τους ακραίους καθωσπρεπισμούς. Μίλα του και βγάλε από μέσα σου αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Θες με λέξεις, θες με βογγητά, με άναρθρες κραυγές; ό,τι σου βγαίνει.

Ανάσανε βαθιά

Στο ίδιο μοτίβο και αυτή η αντίδραση. Γενικώς στο σεξ πρέπει να πράττουμε αυθόρμητα. Ανασαίνοντας βαθιά και αισθησιακά και αφήνοντας την αναπνοή σου να ακουστεί- μια αντίδραση που μαρτυρά ότι το απολαμβάνεις- θα ευχαριστήσεις τον παρτενέρ σου, ο οποίος αποκλείεται να μείνει ασυγκίνητος από το γεγονός ότι γουστάρεις αυτό που συμβαίνει.

Απομάκρυνε τα κατοικίδια

Κοιμάστε αγκαλίτσα με τη Μπούμπι το μαλτέζ, κουρνιάζετε στον καναπέ τα 3 σας και κάνετε χαδάκια. Τέλεια, φανταστικά. Την ώρα του σεξ όμως, η Μπούμπι μπορεί να πάει ν’ αράξει στο σπιτάκι της, αντί να χώνεται ανάμεσά σας ή να γλύφει όποια πατούσα προεξέχει από το πάπλωμα. Ε δεν είναι κι ωραίο τώρα να στέκεται το ζωντανό απέναντι από το κρεβάτι και να σας κοιτάει με τα μάτια γουρλωμένα και τη γλώσσα έξω.

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: ladylike.gr
LIKE & SHARE
Ξετρέλανέ τον!