5 αθώα μυστικά που σου κρύβει!!!

0
LIKE & SHARE

Μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πυκνά του μαλλιά, το μεγάλο του αυτοκίνητο και τα προικισμένα του προσόντα, αλλά υπάρχουν έξι μικρά και αθώα μυστικά που θα σου κρύψει πάσει θυσία.

 Εμείς έχουμε χρέος να στα αποκαλύψουμε!

Μυστικό Πρώτο: οι φίλοι του είναι »κοπρόσκυλα»

Θα έχεις παρατηρήσει ότι ο αγαπημένος σου γίνεται άλλος άνθρωπος άπαξ και βρεθεί με τα φιλαράκια του. Ο αγαπημένος σου γνωρίζει πως καταλαβαίνεις την αλλαγή του αυτή, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σου κρύψει ότι οι εντιμότατοι φίλοι του δεν αφήνουν ήσυχη θηλυκιά γάτα, ξενυχτούν από μπαράκι σε μπαράκι.

Γιατί αν σου εξομολογηθεί τα παραπτώματα των κολλητών του, θα του κόψεις τα πολλά πολλά. Προσοχή: το ότι κάνει παρέα μαζί τους και διασκεδάζει, δεν σημαίνει πως υιοθετεί την ίδια μεμπτή συμπεριφορά. Αν του έχεις εμπιστοσύνη, καλό είναι να μην τον ρωτάς τι κάνει με τους κολλητούς του και φυσικά να μην τους κακολογείς.

Μυστικό Δεύτερο: φοβάται ότι του πέφτεις πολλή

Όλοι οι άντρες κυνηγούν τα ωραία κορίτσια ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι μπορεί και να μην είναι για την κατηγορία τους.

Το να κατακτήσουν ένα από αυτά τα κορίτσια (μεταξύ τους κι εσύ), αποτελεί όνειρο τρελό και απατηλό, που άπαξ και πραγματοποιηθεί, μπαίνουν σε μια διαρκή ερώτηση του αν σε αξίζουν πραγματικά.

Ο αγαπημένος σου, δεν παραδεχτεί ποτέ ότι πάσχει από τόσο μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του, γι’ αυτό και κανά δυο κοπλιμέντα από μέρους σου στο πρόσωπο του, θα ελαφρύνουν το ζυγό που σηκώνει.

Μυστικό Τρίτο: κατάγεται από μια τρελή τρελή οικογένεια
Δυστυχώς, οι δυσλειτουργικές οικογένειες είναι διασκεδαστικές μόνο στην πράιμ ζώνη της τηλεόρασης.

Το αγόρι σου θα διστάσει πολύ να σου αποκαλύψει ότι προέρχεται από μια οικογένεια μισότρελη, με δυο γονείς που μαχαιρώνονται και έναν αδερφό που μπαινοβγαίνει στη φυλακή.

Τα αγόρια προτιμούν να σου κρύβουν ένα τέτοιο οικογενειακό υπόβαθρο για να μην κάνεις το συνειρμό ότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά!

 

….Κατερίνα Πατούλια

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: womenonly.gr

LIKE & SHARE
Ποιο γυναικείο σωματότυπο προτιμούν τελικά οι άνδρες;