Ζώδια | Πως θα καταλάβεις ότι έχουν θυμώσει μαζί σου;

0
LIKE & SHARE

Κάθε ζώδιο έχει τα ευαίσθητα σημεία του που αν του τα θίξεις, μετά είναι δύσκολο να ελέγξει τη συμπεριφορά του.

Βέβαια υπάρχουν ποιοτικές διαφορές ανάμεσα στις αντιδράσεις των ζωδίων όταν νιώσουν θιγμένα ή θυμωμένα σε μια συζήτηση ή σε καυγά. Συνήθως τα ζώδια της γης και της φωτιάς αντιδρούν είτε πιο ψύχραιμα είτε πιο δυναμικά, του αέρα ανταποδίδουν με λεκτικές και εγκεφαλικές επιθέσεις, ενώ τα ζώδια του νερού μπορεί να πληγωθούν ανεπανόρθωτα και να προβούν σε βασανιστικές πράξεις ανταπόδοσης ή εκδίκησης.

Ας δούμε πως αντιδράει κάθε ζώδιο, όταν του πεις «βαριές κουβέντες» για το άτομό του:

ΚΡΙΟΣ

Όταν «του την πεις» και θίξεις το εγώ του, θα στο ανταποδώσει στα ίσα, με θυμό και αρκετή καυστικότητα, ώστε να σου κλείσει το στόμα. Αν δεν καταλάβεις ότι η οργή του δεν έχει ακόμα εκτονωθεί, θα συνεχίσει στον ίδιο τόνο και στη συνέχεια μπορεί να γίνει αρκετά επιθετικός/ή.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις με τον βαρύ κι ασήκωτο του ζωδιακού: α) Να μην ασχοληθεί καθόλου με ασήμαντα πράγματα που του χαλάνε την ηρεμία και β) να έχει θυμώσει τόσο που θα αρχίσει να φορτώνει σιγά-σιγά, μέχρι να μεταμορφωθεί στον γνωστό Ταύρο που τα κάνει λαμπόγυαλο. Και σίγουρα δεν θα θέλεις να το δεις αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, είναι αλήθεια ότι ο Δίδυμος μπορεί να σε «διαλύσει» χτυπώντας στα αδύνατα σημεία σου με επώδυνα εύστοχες λέξεις και φράσεις. Θα νιώσεις σα να δέχεσαι απανωτά χτυπήματα από έναν πυγμάχο που επιτίθεται γρήγορα και ασταμάτητα, έως ότου σε δει να ξαπλώνεσαι κάτω ανίσχυρος. Μη σου τύχει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος έχει θυμώσει μαζί σου αν τον πληγώσεις. Μαζεύεται στο καβούκι του και το πρώτο που σκέφτεται είναι ότι δεν θα σου ξαναδώσει ποτέ την ευκαιρία να το επαναλάβεις. Το μόνο στο οποίο δε σηκώνει κουβέντα και μάλιστα μπορεί να γίνει επιθετικός/ή είναι να θίξεις με οποιοδήποτε τρόπο τη… μαμά του!

ΛΕΩΝ

Θα πάρει ύφος αφ’ υψηλού και όσο και να έχει πληγωθεί δεν πρόκειται να το δείξει, ούτε θα καταδεχτεί να ανοίξει καυγά. Το πολύ-πολύ να χρησιμοποιήσει κάποια προσβλητική έκφραση για να ανταποδώσει όπως: «Μπορείς να πηγαίνεις. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί σου. Μάλλον χάρη σου κάνω». Κι εσύ θα νιώσεις μπροστά του ένα τόσο δα μηδενικούλι.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

LIKE & SHARE