Μόνη μαζί του στο σπίτι τα Χριστούγεννα!

0
LIKE & SHARE

Τι κι αν έχει κρύο, η πόλη είναι στολισμένη, ο κόσμος έχει κατακλύσει τα μαγαζιά και εσύ δεν δουλεύεις μερικές μέρες, ένα είναι το σημαντικό.

Ότι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του, χωρίς άγχος, νεύρα, πίεση και κούραση.

Κι αν έχετε περάσει πάρα πολλά Χριστούγεννα μαζί, μην το βλέπεις σαν μία ακόμη γιορτή που θα έρθει και θα φύγει…δες το σαν μία ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας, να κάνετε πράγματα που δεν έχετε την ευκαιρία να κάνετε στην ρουτίνα σας, να αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλον και να ερωτευτείτε ακόμη πιο πολύ.

Κι επειδή, σίγουρα θα έχει περάσει από το μυαλό σου η ερώτηση… «Τι τρελό να κάνουμε στο ρεπό μας», οι παρακάτω ιδέες είναι αυτό που ζητάς.

  • Βάλτον σε mood

Σκέψου τι θα ήθελες να κάνεις στις γιορτές και ξεκίνα να του μιλάς γι΄αυτό. Μην το παρακάνεις, παρακινώντας τον να φτιάξετε λίστα και να κάνετε 1000 προετοιμασίες, γιατί συνήθως αυτό τους κουράζει. Απλά, προετοίμασε τον για τον πως είναι για σένα τα ιδανικά Χριστουγεννά μαζί του και μην του το πεις τελευταία στιγμή.

  • Αφιερώστε ένα απόγευμα και δείτε παλιές φωτογραφίες

Καθίστε μαζί κάπου «χουχουλιάρικα» και θυμηθείτε πως γνωριστήκατε, που δώσατε το πρώτο σας φιλί, πως ήταν το πρώτο σεξ και δείτε παλιές φωτογραφίες. Έτσι θα θυμηθείτε ωραίες αναμνήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να τις συζητήσετε κιόλας… που ξέρεις ίσως νιώσετε πάλι τόσο ερωτευμένοι όπως τις πρώτες μέρες.

  •  Κάνετε το σεξ-παιχνίδι

Όντως μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο. Ξεκινήστε παίζοντας σκάκι, ή κάποιο άλλο παιχνίδι και βάλετε όρους. Μπορεί ο χαμένος να βγάζει κάθε φορά τα ρούχα του, ή ο νικητής να βάζει μία πρόκληση στον χαμένο… δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ θα σας αρέσει.

  • Πάρε του συνέντευξη

Στο περιοδικό vogue κάνουν κάθε τόσο σε ένα διάσημο 36 “γρήγορες” ερωτήσεις. Εσύ τι κάνεις για τον διάσημο της καρδιάς σου; Πάρε το κινητό σου τηλέφωνο και πες του πως θα του πάρεις μία μικρή συνέντευξη. Ρώτα τον ότι θα ήθελες να μάθεις για εκείνον και κάνε χιούμορ. Ακόμη, κι αν βγει αποτυχημένο, θα γίνει μία ευχάριστη ανάμνηση από τα φετινά Χριστούγεννα.

  • Μαγειρέψτε

Αν έχεις αναλάβει εσύ το κεφάλαιο μαγειρική, προσκάλεσε τον και φτιάξτε κάτι απλό μαζί. Μπορείς να φορέσεις κάτι πιο σέξι, να βάλετε μουσική, λίγο κρασί και να μετατρέψετε μία φαινομενικά βαρετή δραστηριότητα, σε κάτι το διασκεδαστικό.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

LIKE & SHARE