Πρόταση – φωτιά για την «Ελληνοφρένεια»

0
LIKE & SHARE

Λίγες μόλις μέρες μετρούν από τον «ξαφνικό θάνατο της «Ελληνοφρένειας» και ήδη οι πρώτες συζητήσεις για την μεταφορά της σε νέο κανάλι έχουν λάβει χώρα.

Σύμφωνα με τις typologies, οι συντελεστές της εκπομπής έχουν δεχθεί πρόταση για συνεργασία με την ΕΡΤ, στην οποία δεν έχουν απαντήσει ακόμα ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Συγκεκριμένα, ήταν ο Σπύρος Κρίμπαλης, εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ και αρμόδιος για το πρόγραμμα του καναλιού, ήταν εκείνος που σήκωσε το τηλέφωνο για να ζητήσει μια συνάντηση με τον «τσολιά».

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές, καθώς το τέλος της «Ελληνοφρένειας» από τον ALPHA… έκατσε «κουτί» στη δημόσια τηλεόραση η οποία είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία ης να εντάξει στο δυναμικό της τη συγκεκριμένη παραγωγή!

Η άνθρωποι της εκπομπής από τη μεριά τους δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις τους, πράγμα λογικό κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως δεν έχει συζητηθεί ούτε το οικονομικό. Γι’ αυτό , πάντως, δεν χρειάζεται να ανησυχούν…

Υπενθυμίζεται δε, ότι η ΕΡΤ έχει στόχο να εντυπωσιάσει τη σεζόν αυτό με τις σατιρικές της εκπομπές με πρώτη και καλύτερη αυτή του Γιώργου Μητσικώστα, η οποία ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: dailymedia.gr

LIKE & SHARE
Τα instagram posts που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes το 2017