12 λόγοι για να τα φτιάξεις με μεγαλύτερη

0
LIKE & SHARE

Η Ταμίλα Κουλίεβα και η σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο ‘Η Ζωή που δεν Έζησα’ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Ωστόσο, όταν η ζωή έχει τόσο φρέσκο και άλλο τόσο μπαγιάτικο υλικό με ζευγάρια που εκμηδενίζουν την διαφορά ηλικίας και ζουν αυτοί καλύτερα και εμείς καλά, το πιθανότερο είναι ότι την Μιρέλλα Παπαοικονόμου δεν θα την χρειαστούμε ως μάρτυρα υπεράσπισης στο σημερινό κείμενο.

Από την Έλλη Κοκκίνου μέχρι την Demy Moore εγχώρια και διεθνής showbiz για εμάς ζευγαρώνει (εντάξει όχι, αλλά κατάλαβες). Για να βλέπουμε και να παίρνουμε παράδειγμα και να αφήσουμε τα κόμπλεξ και τους πουριτανισμούς στο πατρικό μας δίπλα στη συλλογή με τα αυτοκόλλητα ή τα γραμματόσημα. Ή ό,τι μάζευες τέλος πάντων.

Για να μην μιλήσουμε για τον κινηματογράφο που βρίθει παραδειγμάτων πρωταγωνιστή που ερωτεύεται παράφορα πρωταγωνίστρια αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Μην πας μακριά, δες το οσκαρικό Elle και θα μπεις αμέσως στο νόημα. Μεταξύ μας, δες το ακόμα και αν έχεις ήδη μπει.

Χωρίς να γνωρίζω το ακριβές σημείο εκκίνησης που επιτέλους, άντρες και γυναίκες σταμάτησαν να κωλώνουν μπροστά στα χρόνια που τους λείπουν ή τους περισσεύουν και να ακολουθούν την καρδιά τους καβάλα σε μία μηχανή πίνοντας ουίσκι, εκείνο που μπορώ με βεβαιότητα και χαρά να σου αποκαλύψω είναι ότι τα χρόνια της χολέρας και του όποιου κολλήματος έλαβαν τέλος.

Σίγουρα όχι γιατί απελευθερωθήκαμε ως άνθρωποι (ας μην το παρακάνουμε) αλλά το πιθανότερο γιατί μετά τα 100 χαστούκια που φάγαμε από τις εκάστοτε ‘φυσιολογικές’ σχέσεις με συνομήλικους με τους οποίους δεν καταφέρναμε να συνεννοηθούμε ούτε στον καφέ που θα πάμε να πιούμε, απλά αποφασίσαμε ότι η ηλικία δεν μπορεί να βρίσκεται μεταξύ των λεγόμενων standards. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι εντός των προαναφερθέντων βρίσκεται η εμπιστοσύνη, η χημεία και πάει λέγοντας και ας συμφωνήσουμε ότι η ηλικία βγήκε εκτός παιχνιδιού γιατί δεν την ήθελε το κοινό.

Εμ και αυτή ήταν πιο ξινή και από την Μαίρη στο Bar. Δεν ξέρω για Survivor, δεν βλέπω. Αλλά αυτό που λέει η Ειρήνη μπορεί να περιγράψει την κατάσταση στο σπίτι με τα Standards.

Τέλος πάντων. Τώρα που ησυχάσαμε από αυτόν τον βραχνά ή αν μη τι άλλο είμαστε σε ένα καλό επίπεδο να το συζητάμε χωρίς χαρακτηρισμούς προς το ένα ή το άλλο στρατόπεδο (του μικρότερου ή της μεγαλύτερης) είπαμε να συγκεντρώσουμε μερικούς από τους λόγους που όχι μόνο κατανοούμε την έλξη σου προς μία μεγαλύτερη γυναίκα αλλά την στηρίζουμε κιόλας.

(Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για μία γυναίκα περίπου δέκα χρόνια μεγαλύτερή σου)

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oneman.gr

LIKE & SHARE
Ο πιο έξυπνος τρόπος για να του λείψεις