10 καβγάδες που ρίχνουν όλα τα ζευγάρια

0
LIKE & SHARE

Από τη στιγμή που δύο άνθρωποι αποφασίζουν να μπουν σε μία σχέση, πρέπει να γνωρίζουν εξαρχής ότι οι καβγάδες είναι και θα είναι αναπόφευκτοι. Και σίγουρα, όσο περνάει ο καιρός και αυξάνεται η μεταξύ τους οικειότητα, οι μικροκαβγάδες ακόμη και για τα πιο ανούσια ζητήματα θα πληθαίνουν.

Γιατί όμως να αναλώνεστε συνεχώς σε φασαρίες που δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα τη σχέση σας; Είναι πράγματι τόσο σημαντικό θέμα το φαγητό που θα παραγγείλετε ή πολύ απλά έχετε επαναπαυθεί στη σιγουριά της σχέσης και βγάζετε τον πιο γκρινιάρικο εαυτό σας;

Δείτε τους 10 πιο ανούσιους και συνηθισμένους τσακωμούς που κάνουν τα ζευγάρια και την επόμενη φορά που θα καταλάβετε ότι το πράγμα πηγαίνει για καβγά, λήξτε το προτού ανέβουν οι τόνοι…

1. «Σβήσε το φως!»
Έχετε ξαπλώσει και οι δύο, διακόπτης δεν υπάρχει πάνω από το κρεβάτι και ενώ μπήκατε τελευταία κάτω από τα σκεπάσματα ξεχάσατε αναμμένο το φως. Αντί να τσακωθείτε για το ποιος θα σηκωθεί ή να εξωθήσετε τον άλλο στα άκρα λέγοντάς του πως απόψε θα κοιμηθείτε με φως στο δωμάτιο (σοβαρά τώρα;) κάντε τον κόπο και σηκωθείτε να το σβήσετε. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά.

2. «Εγώ θα το παραγγείλω!»
Θέλετε και οι δύο το ίδιο πιάτο από το μενού του εστιατορίου; Θέλετε και οι δύο την ίδια γεύση παγωτού; Ε, τότε θα παραγγείλετε δύο ίδια πράγματα από τον κατάλογο. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να σας το απαγορεύει. Και αν η δικαιολογία είναι να δοκιμάσετε περισσότερες γεύσεις, τότε αυτός που θέλει το κάτι παραπάνω έχει το ελεύθερο να αλλάξει εκείνος την επιλογή του.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

LIKE & SHARE
Δείτε 5 Πράγματα που Έχουν οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι Σπίτι τους!