Έχεις τύχη βουνό; Το ζώδιο σου αποκαλύπτει!

0
LIKE & SHARE

Μπορεί στο σχολείο να ήσουν πάντα διαβασμένη, στη δουλειά να ήσουν πάντα τυπική και υπόδειγμα υπαλλήλου, στο σπίτι υπόδειγμα συντρόφου και πάλι κάτι να πήγαινε στραβά.
Μήπως είσαι απλά κακότυχη ή προσπαθείς πάρα πολύ; Διάβασε παρακάτω αν έχεις την τύχη με το μέρος σου βάσει ζωδίου και …καλή τύχη!

Κριός:
Δούλεψε όσο πιο σκληρά μπορείς, κάτσε παραπάνω στη δουλειά να τελειώσεις τις εκκρεμότητες σου, πιες και ένα καφέ παραπάνω για να αντέξεις να πλύνεις τα πιάτα και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και την τύχη να είναι με το μέρος σου. Με άλλα λόγια, όσο πιο πολύ προσπαθείς τόσο περισσότερο πιθανό είναι να σου κλείσει το μάτι η τύχη.

 

Ταύρος:
Ακολούθησε τη γνωστή συνταγή αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου! Έχεις ξαναυπάρξει τυχερή και δεν ήταν τυχαίο! Θυμήσου τα βήματα και επανέλαβε τα χωρίς να παραλείψεις το οτιδήποτε. Όταν επαναλαμβάνεις μια σειρά από επιτυχημένα βήματα όχι μόνο θα κάνει την τσέπη σου να πλουτίσει τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και θα σε κάνει να νιώσεις ξανά τυχερή!

 

Δίδυμοι:
Επειδή είσαι κοινωνικό άτομο και έχεις απείρους φίλους, γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτείς με την καλή πάντα έννοια και να βασιστείς επάνω τους για να σου φέρουν τύχη; Σε ποιον τομέα υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη για τύχη; Στα αισθηματικά; Ζήτησε τους τη βοήθεια τους να βρεις τον άντρα των ονείρων σου. Στα επαγγελματικά; Πείσε τους να σε βοηθήσουν στέλνοντας το βιογραφικό σου και κάνε το σταυρό σου να αποδώσουν όσο γίνεται οι γνωριμίες σου!

 

Καρκίνος:
Τα αντικείμενα που είχες κοντά σου κατά καιρούς χαράς είναι τα τυχερά σου αντικείμενα είναι με το μέρος σου για να σου φέρουν την απαραίτητη τύχη. Το γούρι που σου έπεσε στην πρωτοχρονιάτικη πίτα ή το πρώτο δώρο που σου έκανε το αγόρι σου αν είναι αντικείμενα που έχεις σημειώσει ότι σου φέρνουν τύχη καλά θα κάνεις να τα βάλεις μόνιμα στην τσάντα σου και να κάνεις την προσευχή σου στο Θεό της τύχης!

 

Λέων:
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λες δυνατά αυτά που σκέφτεσαι για να έχεις τύχη βουνό! Η θετική σκέψη είναι τρόπος ζωής σου και καλά θα κάνεις να το εξωτερικεύσεις για να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα της τύχης να σου χτυπάνε την πόρτα.

 

Παρθένος:
Καμιά φορά τα πράγματα που μέχρι τώρα πίστευες ότι σου φέρνουν τύχη έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Μήπως λοιπόν να δώσεις βάση σε εκείνα που μέχρι τώρα δεν πίστευες ότι μπορούν αν σου φέρουν την παραμικρή τύχη; Άρχισε από τα απλά, καταγράφοντας την εξέλιξη της ημέρας σου αν δεις μια μαύρη γάτα και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου σύντομα!

 

Ζυγός:
Δώσε καλό κάρμα και περίμενε! Σε αυτή τη ζωή ότι δίνεις παίρνεις ή απλά πρόσεχε τι δίνεις για να ξέρεις και τι να περιμένεις. Αν είσαι καλή τύχη για μια φίλη ή ένα φίλο σου τότε δεν αποκλείεται αύριο το σύμπαν να σου επιστρέψει την καλοσύνη και να κάνει εκείνον/εκείνη το καλό σου κάρμα! Μην περιμένεις βέβαια η ανταμοιβή σου να έρθει πάντα από το άτομα στο οποίο έφερες τύχη, μπορεί να σου έρθει από αλλού πραγματικά ουρανοκατέβατη!

 

Σκορπιός:
Δείξε στον εαυτό σου εμπιστοσύνη! Έχεις ισχυρή διαίσθηση για τους ανθρώπους αλλά και για τις καταστάσεις, τότε γιατί να μην εμπιστευτείς το ένστικτό σου που σου λέει πάντα την αλήθεια; Εμπιστεύσου το πιο δυνατό σου όπλο και άφησε το ένστικτο σου να λειτουργήσει σαν το πιο ισχυρό σου φυλαχτό που σου φέρνει τύχη!

 

Τοξότης:
Ζήτα κατευθύνσεις. Ζήτα από άτομα που εμπιστεύεσαι κατευθύνσεις σχετικά με το που θέλεις να πας. Έχεις πολύ ενθουσιασμό αλλά δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να τον διοχετεύσεις για να πάρεις την τύχη με το μέρος σου!

 

 

Συνέχεια άρθρου  εδώ

Πηγή: womenonly.gr

LIKE & SHARE