Άνδρες αποκαλύπτουν τι σκέφτονται για τα… γυναικεία πόδια!

0
LIKE & SHARE

Οι άντρες είναι οπτικά όντα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για κανένα λόγο. Εχουν ξαφνικά μπροστά τους μια όμορφη γυναίκα και αρχίζουν να παρατηρούν ορισμένα σημεία επάνω της λες και τα περνούν από ανάκριση.

Αν κάτι από αυτά τους εντυπωσιάσει πολύ, τότε ελάχιστη σημασία θα δώσουν στην προσωπικότητα της, πολύ απλά γιατί θα μπορέσει να ενεργοποιήσει τη φαντασία τους και να τους διεγείρει.

Ισως διαβάζατε και ακούγατε για το πληθωρικό στήθος ή τους γυμνασμένους γλουτούς ή ακόμα, τα πλούσια μαλλιά και το χρώμα των ματιών. Κάπου εδώ όμως, εμείς θα προσθέσουμε και τα πόδια, που από ότι φαίνεται οι άντρες δίνουν έμφαση.

Μόνο εσείς νομίζετε ότι σχολιάζετε την τριχωτή κοιλιά ή πλάτη ενός ερωτικού παρτενέρ;

Μικρά ή μεγάλα. Με καλοσχηματισμένα ή κακοσχηματισμένα δάχτυλα. Περιποιημένα, μαλακά και σέξι.

Τα πόδια είναι το σημείο του σώματος που «εκθέτουν» οι γυναίκες περισσότερο από όσο κανένα άλλο. Είναι η προέκταση των γεννητικών οργάνων.  Είναι το φετίχ με τα ψηλοτάκουνα ή σκέτος εφιάλτης.

Δέκα άντρες αποκαλύπτουν στο cosmopolitan.com τι σκέφτονται και νιώθουν πραγματικά, όταν τα αντικρίζουν!

  • «Αν με ακουμπήσουν, θα νευριάσω. Τα πόδια είναι αηδιαστικά και πάντοτε κρύα», Ντέρικ 29 ετών.
  • «Μια φορά η κοπέλα μου μού ζήτησε να τις πιπιλίσω τα πόδια ενώ χαλαρώναμε. Το έκανα χωρίς σκέψη. Δεν μου φαινόταν και τόσο τραγικό. Ομως όταν πήγα σπίτι, χρησιμοποίησα έναν τόνο απολυμαντικού. Είμαι πραγματικά μπερδεμένος για το τι νιώθω όταν τα βλέπω», Τομ 27 ετών.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

LIKE & SHARE
Πώς να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ