Τι ξενερώνει φούλ τους άντρες με βάση το ζώδιο τους!

0
LIKE & SHARE
Τα… αρσενικά ζώδια μιλάνε!

Δες παρακάτω, πώς φέρονται τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους και τι δεν πρέπει να τους πείς!

Κριός

Το αρσενικό Κριάρι είναι ένα μυστήριο πλάσμα ελέυθερο, ενθουσιώδες και γεμάτο εκπλήξεις. Άπαξ και του στερήσεις ίχνος της ελευθερίας του μάλλον θα σε στείλει χωρίς δέυτερη σκέψη.

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

« Εγώ η οι φίλοι σου» : Θα καταλάβεις αμέσως ποιόν θα διαλέξει.

«Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εμένα γιατί δεν μου είπες να έρθω»; Πέραν του οτι είναι υπεράνω απο τέτοια πράγματα, έλεγχο δεν έδινε ούτε στη μαμά του, μην περιμένεις να δώσει σε σένα!

«Αχ πόσο περιμένω τη στιγμή που θα ζήσουμε για πάντα μαζί οι δυο μας, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε πολλά όμορφα παιδάκια…»: Είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό και να κλωτσάς την καρέκλα. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, δεν θα διστάσει να στο πεί απο μόνος του.

Πώς να τον κερδίσεις:

Άφησέ του χώρο και χρόνο, δείξε ότι είσαι άνετη και chill μαζί του και προσπάθησε να τον έχεις… μία κρύο και μία ζέστη. Ο Κριός πρέπει να αισθάνεται ότι είναι «κυνηγός»! Οσες περισσότερες αμφιβολίες έχει για τα αισθήματά σου, τόσο το καλύτερο!

Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται κυκλοθυμίες και επιπολαιότητες! Θέλει στάνταρ πράγματα! Το να αλλάζεις διαρκώς άποψη ή να σε «πιάσει» να του λες ψέματα είναι ό,το πιο ντεκαυλέ μπορείς να οτυ κάνεις! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

« Σου δίνω προθεσμία 1 μέρα για να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα»: Ο Ταύρος θέλει τοπάσο του για να πάρει αποφάσεις.

«Δεν ξέρω τι θέλω αυτό τον καιρό και τι χρειάζομαι» Ο Ταύρος αναζητά πάντα ένα άτομο σοβαρό, τίμιο, που να ξέρει τι ζητάει από τη ζωή! Όχι τώρα μπούρδες τι είμαστε;;; λολ

«Το ξέρω ότι κάναμε σχέδια για σήμερα, αλλά δεν ‘εχω διάθεση σε πειράζει να πάμε άυριο;» Η ασυνέπεια και τα ψεματάκια είναι το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις!

Πώς να τον κερδίσεις:

Είναι απλό! Τα μόνα που θέλει είναι i. αισθησιασμός, ii. ασφάλεια, iii. σταθερότητα!

Δίδυμος

Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς ότι ξέρεις πολλά περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις πολύ κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες, άκουσέ με και μένα λίγο, κάτι παραπάνω θα ξέρω»: Διακόπτεις το Δίδυμο; Αμφισβητείς τις γνώσεις του; Τότε φεύγει το ερωτικό ενδιαφέρον….

«Πολύ μιλάς, με κούρασες …άσε και κανέναν άλλον να πει καμιά κουβέντα»: Μην περιμένεις τον Δίδυμο να σταματήσει να μιλά. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όσα σου λεει και του το δείχνεις, τότε σίγουρα αυτός θα βρεις γρήγορα κάποια άλλη, που θα του επαινεί την εξυπνάδα του!

«Δες επιτέλους τη σχέση μας λίγο πιο σοβαρά…Όλο άλλες κοιτάζεις, δεν νοιάζεσαι για μένα»: Γκρίνια, παράπονα, ζήλιες και απαιτήσεις;;; Προσοχή, θα φύγει μακριά!

Πώς να τον κερδίσεις:

Εκτός από ερωτική του σύντροφος, γίνε η καλύτερή του φίλη! Διατήρησε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον κλίμα επικοινωνίας μεταξύ σας και άφησέ του απεριόριστες ελευθερίες!

 

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ioanninabars.gr

LIKE & SHARE
Ο Ρέμος αποκαλύπτει για ποιο λόγο παρεξηγείται η Υβόννη