6 σημάδια ότι δεν πρέπει να παντρευτείς τον σύντροφό σου!

0
LIKE & SHARE

Ακόμα και αν είσαι πολλά χρόνια σε μια σχέση με κάποιον άνθρωπο δεν σημαίνει ότι είναι γραφτό σας να παντρευτείτε και να περάσετε την υπόλοιπη ζωή μαζί. Ο σύντροφός σου θα πρέπει να έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να θεωρηθεί ο ιδανικός για γάμο και δυστυχώς η σωματική έλξη ή η ομορφιά δεν είναι ένα από αυτά.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι σοβαρά πως βρήκες τον ‘έναν’ και ετοιμάζεσαι να ανέβεις μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας, σιγουρέψου ότι δεν συμβαίνουν τα εξής πράγματα:

1. Όταν φαντάζεσαι το μέλλον σας, τον φαντάζεσαι διαφορετικό

Αν περιμένεις να αλλάξει η χ, ψ κατάσταση μετά το γάμο, σόρι που θα στο χαλάσω αλλά δεν πρόκειται να γίνει. Ένας γάμος δεν φτιάχνει μια κατάσταση και δεν καλυτερεύει μια συμπεριφορά που σε ενοχλεί/ πειράζει/ στεναχωρεί. Σε περίπτωση λοιπόν που φαντάζεσαι ότι όταν παντρευτείτε θα αλλάξει ως δια μαγείας ο σύντροφός σου, μάλλον δεν πρέπει να προχωρήσεις στο γάμο.

2. Ο σύντροφός σου, σου συμπεριφέρεται άσχημα

Νομίζω δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσω υπέρ αυτού του σημαδιού.

3. Φοβάσαι τη μοναξιά

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δεσμευτείς ότι θα παντρευτείς κάποιον απλά γιατί φοβάσαι τη μοναξιά ή γιατί πιστεύεις ότι δεν θα βρεις ποτέ τον ‘Έναν’. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πιεστείς και να βρεθείς σε ένα γάμο που δεν σου αξίζει.

4. Δεν νιώθεις ο εαυτός σου, όταν είστε μαζί

Ο σύντροφός σου θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, να εκφράζεσαι όπως θέλεις και να δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό. Αν νιώθεις ότι μπαίνεις σε καλούπι για να του αρέσεις θα καταλήξεις να τον μισείς και θα σπαταλήσεις τζάμπα τη ζωή σου.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

LIKE & SHARE